Opstellingen anders: Neem jij je eigen plek in?

Annette Weers

Wanneer:
15/09/2019 @ 10:00 – 17:00
2019-09-15T10:00:00+02:00
2019-09-15T17:00:00+02:00
Waar:
"De Kern"
Kernstraat 2a Leiden
Kosten:
EUR 150
Contact:
Annette Weers
06-14770688

Neem jij jouw eigen plek in?

Stevig in je eigen schoen door helderheid in je familiesysteem te scheppen.

Velen van ons zijn in ons gezin van herkomst op de een of andere wijze voor één of beide ouders gaan zorg dragen, of voor diens onverwerkt verdriet bijvoorbeeld. Dat doen we uit liefde! Maar het haalt je wel uit je eigen kracht, omdat je niet vrij bent.  Vaak vertaalt dit patroon zich ook in je huidige volwassen leven door bv  teveel taken op je bordje nemen die je eigenlijk niet aan kan, teveel willen zorgen voor de ander, geen steun kunnen ontvangen. Dat  kan op alle gebieden zijn: op je werk, in je eigen gezin en niet in de laatste plaats in partner relaties….

Deze dag gaan we door middel van opstellingen onderzoeken hoe dat voor jou zit, en nemen we direct ook stappen om dat patroon los te laten, zodat je vrij wordt om jouw leven op een passende manier in te vullen!

Daarnaast hebben we ook aandacht voor jouw plek in een eventuele rij van broers en zussen. Daar kan het ook zomaar gebeuren dat je je eigen plek niet inneemt, met ook allerlei gevolgen  voor je huidige leven. Nog boeiender wordt het als we ook gaan kijken naar je huidige (samengestelde?) gezin! Zit iedereen op zijn juiste plek en welke patronen zitten er ongemerkt ook nog eens aan tafel bij?

Een zeer inzicht gevende dag waarbij je tevens een heleboel helingswerk voor jezelf kunt doen d.m.v. opstellingen onder begeleiding van Liesbeth Stomp.