Ademcoach 10- daagse in Rotterdam

Annette Weers

Wanneer:
19/02/2021 @ 10:00 – 16:30
2021-02-19T10:00:00+01:00
2021-02-19T16:30:00+01:00
Waar:
DJOJ
Anthonyduyklaan 7 Rotterdam
Kosten:
EUR 1695
Contact:
Annette Weers
06-14770688

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde , angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam.
Enzovoort enzovoort…

De specifieke ademhalingstechniek zorgt er voor dat meer zuurstof op cel niveau wordt opgenomen, hetgeen resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering. Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Je leert je weer optimaal te ademen met alle positieve gevolgen van dien!

In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem.

De kracht van ademen is een werkelijk prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. Het is ook een hulpmiddel dat je mee kunt nemen in je leven voor alle mogelijke nare momenten die nog zouden kunnen komen. Wanneer je leert door onprettige momenten heen te ademen door een open, verbonden ademhaling, zullen deze momenten geen grip kunnen hebben op de kwaliteit van je leven.

Opleidingsprogramma

Als gediplomeerd ademtherapeut en docent bied ik deze tiendaagse opleiding tot ademcoach aan. Deze cursus staat is toegankelijk voor iedereen en tevens erg geschikt voor therapeuten, hulpverleners en coaches die willen leren werken met de helende kracht van ademen. Tijdens 10 maandagen leer je de technieken en vaardigheden voor het geven van ademsessies. Na de cursus ontvang je een diploma en ben je in staat om zelfstandig ademsessies af te nemen bij cliënten.

Tijdens deze opleiding leer je hoe je een cliënt weer optimaal kan laten ademen met alle positieve gevolgen van dien.

De opleiding is vooral praktisch gericht. Het cursusgeld is inclusief een mooie syllabus.

De opleiding is geaccrediteerd door de ADAP (60 bijscholingspunten).

Lees meer en inschrijving