Ademcoach Opleiding 10- daagse in Rotterdam VOL alleen reserveplaatsen

Annette Weers

Wanneer:
20/11/2020 @ 10:00 – 16:30
2020-11-20T10:00:00+01:00
2020-11-20T16:30:00+01:00
Waar:
DJOJ
Anthonyduyklaan 7 Rotterdam
Kosten:
EUR 1695
Contact:
Annette Weers
06-14770688

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde , angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel. Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam. Enzovoort enzovoort… De opleiding is geaccrediteerd door de NBVH (60 bijscholingspunten) en de ADAP (81,5 bijscholingspunten)

Tiendaagse opleiding tot ademcoach

Tijdens deze opleiding leer je hoe je een cliënt weer optimaal kan laten ademen met alle positieve gevolgen van dien.
Als gediplomeerd ademtherapeut en docent biedt Annette Weers deze tiendaagse opleiding tot ademcoach aan. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen en tevens erg geschikt voor therapeuten, hulpverleners en coaches die willen leren werken met de helende kracht van ademen. Een voorwaarde is dat je voor of tijdens de opleiding een Kracht van ademen 2- daagse meedoet. Zo kan je zelf ervaren hoe krachtig de ademsessies werken. Tijdens 10 lesdagen verzorgt Annette Weers samen met Debora Goedewaagen een uitgebalanceerd pakket. Je leert de theorie, de therapeutische vaardigheden en het lichaamswerk dat nodig is voor het geven van ademsessies. Na het succesvol doorlopen te hebben van de lessen wordt een praktijktoets afgenomen. Hierna ontvang je een diploma.

Het doel van de opleiding is het zelfstandig kunnen begeleiden van ademsessies. Na het met succes behalen van de toets ben je hiertoe in staat. Het vak als ademcoach kan als zelfstandig beroep uitgeoefend worden. Het geleerde is goed te combineren binnen andere beroepen.

Na de opleiding is het mogelijk stage te lopen bij de Kracht van ademen 2-daagse onder de supervisie van Annette Weers en Debora Goedewaagen. Dit is een prachtige mogelijkheid die je aangeboden wordt om ervaring op te doen.