Gratis open les Kracht van ademen in Leiden

Annette Weers

Wanneer:
12/06/2019 @ 19:30 – 22:00
2019-06-12T19:30:00+02:00
2019-06-12T22:00:00+02:00
Waar:
De Kern
Kernstraat 2
2313 EV Leiden
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Annette Weers
06-14770688

KRACHT VAN ADEMEN

Om je enthousiast te maken voor een Kracht van ademen 2-daagse en de 10- daagse ademcoachopleiding in Leiden of Rotterdam organiseer ik deze verademende introductieavond. Het grootste deel van de avond is ervaringsgericht.

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde , angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Als je bewust ademt ben je in het nu. Je kan niet voor gisteren of morgen ademen.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben:
Verstopping , vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen verstijven van de spieren in het lichaam.
enzovoort enzovoort…

In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem. De kracht van ademen is een werkelijk prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf.

Locatie: “De Kern”Kernstraat 2a Leiden
Donatie: Gratis
Data: 12 juni 2019 van 19.30 tot 22.00 uur.

Parkeren: gratis voor de deur
Een kwartier voor aanvang staat de koffie en thee klaar. We beginnen graag op tijd.

Kracht van ademen 2- daagse:
Meer info en data Klik hier:

Ademcoachopleiding 10- daagse in Leiden of Rotterdam:
Wil je op korte termijn een praktijk beginnen of je praktijk uitbreiden met meer klanten en technieken? Dan is dit een geweldige opleiding voor jou!
Meer info: Klik hier:

Website: www.annetteweers.nl

Aanmelden: Het is fijn als je je aanwezigheid voor de introductieles aankondigt door je in te schrijven via de site klik hier:  (Klik op: ik schrijf me in voor)

Mocht je je niet aangemeld hebben, ben je welkom alsnog te komen. Graag wel op tijd.
M 06-14770688

Annette verzorgt sinds 2001 trainingen op het gebied van ademwerk, intuïtieve ontwikkeling en Voice Dialogue. Voor het ademwerk werd is ze opgeleid door Judith Kravitsz in Transformationalbreathing en door de Breathology academy. Verder volgde ze bijscholingen voor Pranayama, de Wim Hof methode en Buteyko. Ze heeft een praktijk in Leiden waar ze coaching, aura readingen/ healingen, opstellingen, ademwerk, Voice Dialogue en EMDR toepast.