Healing 2 Intuïtieve ontwikkeling in Leiden

Annette Weers

Wanneer:
23/03/2019 @ 10:00 – 16:30
2019-03-23T10:00:00+01:00
2019-03-23T16:30:00+01:00
Waar:
De Kern
Kernstraat 2A
2313 EV Leiden
Nederland
Kosten:
EUR 385
Contact:
Annette Weers
06-14770688

Healingopleiding 1+2

Na het volgen van Intuïtieve ontwikkeling 1+2 kun je doorstromen naar de healingopleiding.

De healingopleiding is een verdieping van Intuïtieve ontwikkeling 1+2. Het stimuleert en ondersteunt je in je persoonlijke ontwikkeling en verdiept het contact met jezelf en de wereld om je heen. Zo leer je beter omgaan met je eigen energiebalans met alle positieve gevolgen van dien voor je gezondheid, relaties en werk.

Een healing begint met het openen van je hart en een echt ”Hallo” te geven aan jezelf en de persoon waar je de healing aan gaat geven. Dit is een ”Hallo” zonder oordeel en met onvoorwaardelijke liefde voor lichaam, ziel en geest. Dit is al een healing op zich. Healing is het bundelen van genezende energie die je via je handen en door middel van geestkracht door kunt laten stromen naar jezelf en de ander.
Elke les krijg je nieuwe healingtechnieken aangeboden die je direct oefent op elkaar. Zo zal je elke keer een healing ontvangen en geven gericht op een specifiek thema. Je leert je intuïtie hierbij te gebruiken. Het basisprincipe van een healing is om een optimale verbinding tussen het wezen en het lichaam te bewerkstelligen voor degene die de healing ontvangt.
Het zelfhelend vermogen wordt aangesproken en je leert daar op te vertrouwen. We richten ons op het vrijmaken van geblokkeerde energieën. Het loslaten, helen of veranderen van oude emoties en ervaringen, trauma’s, ziekten, psychische en lichamelijke klachten, maakt dat je levensenergie weer vrij kan stromen. Het behandelen van het lichaam, de aura, de chakra’s, energiekanalen is onderdeel van de lesstof. Daar we elkaars spiegels zijn, is het geven van een healing een cadeau voor zowel de heler als de cliënt. Het geeft je inzicht in je eigen proces en de helingenergie heelt zowel de ontvanger als de gever. In de toekomst kun je het geleerde toepassen bij jezelf, in combinatie met je dagelijkse werk of in een eigen praktijk.
Net als bij Intuïtieve ontwikkeling 1+2 gebruiken we een grote verscheidenheid aan werkvormen waardoor de opleiding sprankelend, fris en inspirerend is. We gebruiken technieken waaronder visualisaties, lichaamswerk, soul voice, kracht van ademen, meditatie, spel, (zelf)healing en rituelen.

Iemand uitnodigen om te gronden
Energie scheiden met anderen
Energie verzamelen uit verleden, toekomst, dromen en vorige levens
Oude overtuigingen transformeren
De energie in het ”nu” zetten en loslaten wat weg kan uit het verleden
Vervolgens gaan we dit uitbreiden met:

Afstandshealing
Soul voice: Healingtechnieken door middel van stemgebruik
Healing met gebruik van mineralen en edelstenen
De healing van lichamelijke klachten
Healing van organen en cellen
De helende kracht van adem
Na het met succes doorlopen hebben van de healing opleiding ontvang je een healingcertificaat. Na het volgen van de healingopleiding kun je doorstromen naar readingopleiding.

Lees meer en inschrijving