Kracht van ademen 2- daagse in Rotterdam docent Debora Goedewaagen VOL, alleen reserve plekken

Annette Weers

Wanneer:
29/06/2019 @ 10:00 – 17:00
2019-06-29T10:00:00+02:00
2019-06-29T17:00:00+02:00
Waar:
DJOJ
Antony Duyklaan 5
3051 HA Rotterdam
Nederland
Kosten:
EUR 295
Contact:
Annette Weers
06-14770688

Sinds 1999 hebben velen de weg gevonden naar Annette Weers, een autoriteit op het gebied van Ademwerk. Ze heeft een, in Nederland uniek, tweedaags evenement gecreëerd.
Tijdens 3 ademsessies ontvang je intensieve begeleiding van Annette Weers of Debora Goedewaagen en van de door Annette opgeleide ademcoaches.

Ben jij toe aan het zetten van een reuzenstap: Tweedaagse Kracht van Ademen

  • de kortste route naar jouw doel: maar liefst 3 ademsessies in twee dagen
  • verbinding met een groep versterkt jouw persoonlijk proces
  • je leert een geweldige ademtechniek die je gaat helpen op de uitdagende momenten in je leven
  • verrijkt programma met lichaamswerk, beweging en Soulvoice
  • in de confronterende spiegel van de ander kijken en jezelf ontmoeten
  • ondersteuning van een liefdevol team
  • adem en durf te voelen
  • grote schoonmaak van beperkende overtuigingen
  • ontspan

Zelf ademcoach worden

Wanneer je zelf ademcoach wil worden, volg je deze tweedaagse Kracht van Ademen sowieso, liefst voordat je aan de opleiding begint of anders tijdens de ademcoachopleiding.

Hoe verloopt een ademsessie?

Tijdens de gehele sessie lig je op een matje. Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ongeveer 5 kwartier duren. De eerste fase is erop gericht de ademhaling te openen en te verbinden, wat wil zeggen dat je in je buik en borst gaat ademen zonder pauzes tussen de in- en uitademing. We noemen dit de fysieke fase, waarin adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s doorbroken worden. De transformatie is dan al begonnen. De tweede fase noemen we de mentaal-emotionele fase. De begeleider versterkt het helingsproces d.m.v. het benoemen van positieve bekrachtigingen en het behandelen van drukpunten, gebieden op het lichaam waar energie vast is gaan zitten. Wat er gebeurt, kun je vergelijken met de frequentie van geluid. Elke klank heeft zijn eigen frequentie. Hoe hoger de klank, hoe hoger de frequentie. Bij emoties hebt je te maken met een trillingsgetal. Je zou kunnen zeggen, dat verdriet, angst, boosheid en depressie een laag trillingsgetal hebben. Blijdschap en verliefdheid daarentegen hebben een hoog trillingsgetal. De kracht van ademen is de effectiefste methode om gebieden in je lichaam met een laag trillingsgetal (trauma’s b.v.) permanent te transformeren naar een hoog trillingsgetal. Dit houdt in, dat je b.v. depressieve, verlammende gevoelens brengt naar het niveau van blijdschap en vitaliteit. Een belangrijk verschil met andere therapieën is dat de oorzaak van negatieve emoties minder belangrijk is. De kracht van ademen is vooral gericht op het transformeren naar een gewenst niveau. De derde fase noemen we de spirituele fase. Dit is de fase, waarin je tot de diepere kern van jezelf komt. Dit is het niveau waarin al het getransformeerde een plek krijgt. Ook wel de integratiefase genoemd. Dit niveau van de kracht van ademen maakt dat we in staat zijn bewust in contact te komen met ons hogere zelf. Het is een meditatieve staat van trance, die mensen vaak ervaren als een diep niveau van zijn.

 

Aanmelden en meer info klik hier