Witteverenrandje3

Aurahealing en -reading

Nu ook online consulten mogelijk!

Reading betekent lezen en is het intuïtief waarnemen van je aura en chakra’s. Je aura en chakra’s bevatten informatie over bewuste en onbewuste processen die te maken hebben met je persoonlijke groei en je functioneren in de wereld.
Een aurareading biedt je verrassende antwoorden op je vragen. De gebieden die “gelezen” kunnen worden zijn groot.
Je kunt vragen stellen over jezelf, je innerlijke roerselen en je talenten. Het kan ook gaan over je relaties, werk, gezondheid en lichamelijke problemen. Een reading kan simpel een weerslag geven van de wijze waarop je in het NU staat.
De weerslag gaat dan over talenten, storingen en het belangrijkste levensthema in het heden.

A heart that reaches out with love can heal a soul and change a life.”

Een healing stimuleert en ondersteunt je in je persoonlijke ontwikkeling en verdiept het contact met jezelf en de wereld om je heen. Het bewerkstelligt een optimale verbinding tussen lichaam, ziel en geest.
Het zelfhelend vermogen wordt aangesproken en je leert daar op te vertrouwen. We richten ons op het vrijmaken van geblokkeerde energieën. Het loslaten, helen of veranderen van oude emoties en ervaringen, trauma’s, ziekten, psychische en lichamelijke klachten, maakt dat je levensenergie weer vrij kan stromen.
Zo leer je beter omgaan met je eigen energiebalans met alle positieve gevolgen van dien voor je gezondheid, relaties en werk.

Afspraak maken

Praktijk
Annette Weers
Van der Lubbehof 23
2312CJ Leiden

Leslokaal te Leiden:
Haagweg 4 F1,
2311 AA Leiden

Tel: 06-14770688
E-mail: contact@annetteweers.nl

Geopend
Van 9.30 uur tot 15.00 uur.

Kosten van de therapie
Het tarief per sessie bedraagt EUR 125 p/u. Een sessie duurt 2 uur.

Een afspraak voor alleen een healing duurt een uur en kost EUR 125.

U kunt per e-mail of telefonisch een afspraak maken.

Healingreading

Hoe verloopt een individuele sessie?

Reading
Mijn taak is de informatie uit de reading voor jou zo helder en concreet mogelijk te vertalen. De inzichten uit de aurareading maken je bewust van je ontwikkelingsmogelijkheden.
Een aurareading kan verwijzing(en) geven naar je verleden maar is gericht op het nu en maakt verbinding met nieuwe mogelijkheden voor je in de toekomst.
Een reading duurt 1,5 uur en wordt naar wens afgesloten met een healing van een half uur. Onder het genot van een kopje thee zit je tegenover me en maak ik contact met je wezen/ziel door middel van het vragen van je naam.
Je kunt naar wens een opname apparaat meebrengen.

Healing
Een healing begint met het openen van je hart en een echt ‘Hallo’ te ontvangen. Dit is een ‘Hallo’ zonder oordeel en met onvoorwaardelijke liefde voor lichaam, ziel en geest. Dit is al een healing op zich. Een healing is het bundelen van genezende energie die ik via mijn handen en door middel van geestkracht door laat stromen naar jou.
Een healing kan naar keuze zittend of liggend gedaan worden. Je sluit je ogen en gaat met je aandacht naar binnen. Om de healing optimaal te ontvangen zal ik je vragen goed door te ademen. Vervolgens ontspan je je meer en meer en ontvang je al het goeds in je hoogste belang!
Een healing kan als afsluiting van een reading of andere sessie gegeven worden, maar is ook los te boeken. Dan duurt de sessie een uur.

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.