Witteverenrandje3

Debora Goedewaagen

Debora Strandportretimg 9074 2
Activiteiten bij opleidingscentrum Annette Weers.

  • Docent Opleiding Ademcoaching
  • Docent Kracht van ademen workshop
  • Ademcirkels

Contact
Goudenwagen, Praktijk voor massagetherapie en ademwerk
Maastrichtsestraat 92, 2587 XH Den Haag
M 06-20302866
E contact@goudenwagen.nl

“Hoeveel ruimte gun jij jezelf?”

Achtergond

Vanaf het allereerste moment dat Debora – van oorsprong opgeleid als grafisch ontwerper – tijdens een cursus voetreflex via haar handen contact maakte met een ander leven, raakte ze in de ban van het lichaamswerk.

Op zoek naar meer kennis besloot ze zich op te laten leiden tot shiatsu- en voetreflextherapeut. met later nog meer verdieping tijdens Taoïstische scholingen als Chi Nei Tsang.
Bij Annette Weers werd ze opgeleid tot Ademcoach en Healer en volgde ze Innerlijk kind en Voice dialogue workshops. Ze kreeg nieuwe inzichten en leerde krachtige helende technieken voor de soms pijnlijke maar ook mooie complexiteit van het menselijk bestaan.

Al voelende en lerende, ervaart ze hoe weggestopte emoties zich letterlijk vastzetten in het lichaam. De energiestroom wordt geblokkeerd wat vaak weer leidt tot fysieke klachten. Iedere scholing waar ze zelf voor kiest, brengt verdieping in haar behandelingen en meer vrijheid, gronding en aanwezigheid in dit leven. Als docent deelt ze graag haar kennis en het enthousiasme daarover met cursisten en studenten.

Want daar gelooft ze in, we zijn hier op aarde om met alle uitdagingen van dit aardse leven te dealen. Maar dan wel met een zachte blik naar binnen. De sleutel ligt in het volledig ondergaan van dat wat er is. Eerst erkennen dát het er is, voelen en ademen, ademen en voelen!

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.