Emma te Hietbrink

Emma te Hietbrink

Activiteiten bij opleidingscentrum Annette Weers.

  • Docent Kracht van ademen workshop

Contact
Praktijk Emma Sini te Hietbrink
Pluvierstraat 392, 2583 KH Den Haag

Om de week op donderdag werk ik in Amsterdam op het adres Amstelpark 6.

M 06-52569833
E info@emmasini.com

“Het grootste avontuur is de reis terug naar jezelf. Ga je mee op reis?”

Ik geloof dat alles uit het leven halen soms vraagt om een sprong in het diepe. Zodat je weer in verbinding staat met jezelf, aan het roer gaat staan en keuzes kunt maken die écht bij jou passen.

Dit heb ik aan den lijve ondervonden door zelf een slingerweg af te leggen naar waar ik nu ben. Van een studie politicologie, fotograferen en een opleiding tot edelsmid, de wereld over reizen en deelnemen aan vele commissies en besturen tot ik bij coachen uitkwam; alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik wilde altijd al weten hoe de wereld in elkaar zat, en dit is mijn manier om er steeds meer over te ontdekken.

Ik ben gefascineerd door het leven. Door hoe wij mensen in elkaar zitten, gevormd worden en door ons grote zelfhelende en transformatieve vermogen. Werken met het lichaam is voor mij essentieel in elk helingsproces en de adem is hierin key. Je kunt nog zoveel zien, weten en ervaren, maar pas op het moment dat je het belichaamt kun je het ook echt gaan léven. Dat is ook waarom ik ademwerk helemaal te gek vind en met veel plezier begeleid bij dit opleidingscentrum.

Gevolgde opleidingen

  • Opleiding Psychodynamisch coach & therapeut,
  • Academie voor Psychodynamica
  • Systemische Jaartraining, Academie voor Psychodynamica
  • Opleiding Ademcoach & Ademcoach advanced, Annette Weers opleidingen
  • Multidimensionale facilitator training, Joanne van Wijgerden