Ervaringen


Dank aan iedereen die ik mag begroeten in mijn praktijk, bij mijn lessen en workshops.
Annette WeersIk zeg: DOEN!

Intuïtieve ontwikkeling, Healing en Reading:

Jaren geleden kwam ik terecht in deze cursus van Annette Weers. Op aanraden van iemand die zei: is dat wat voor jou? Ik had toen zoveel vragen over het omgaan met mijn eigen intuïtie. Eigenlijk vond ik het zo’n vaag en zweverig gedoe maar stiekem trok het me wel. En altijd als ik kies vanuit deze weerstand, zit ik goed. Weet ik inmiddels. Want hoeveel makkelijker is het geworden om op mijn eigen inzichten te vertrouwen. En zoveel rijker is het leven geworden. Helderheid gekregen over wie ik ben en over het claimen van mijn talenten. Niks zweverigs aan dus. Ik zeg dus weer: DOEN!

Debora
1, juli, 2019

Terug naar jezelf

Dit gedicht schreef ik na een prachtige Kracht van ademen 2- daagse

Laat me verzachten
als ik verhard.
Laat mij luisteren
als ik teveel spreek.
Tevoorschijn komen
als ik mij verstop.
Oordeelloos zijn
als ik in verwijten schiet.
Mijn waarheid zeggen
als ik mij aanpas.
Langzaam worden
als ik gejaagd ben.
Laat mij steeds meer
mijzelf vinden
als ik de ander zoek.

Annelies
4, juni, 2018

Innerlijk kind workshop Annette, je ontroerd me elke keer weer!

Annette, je ontroerd me elke keer weer, je raakt me. De warmte die ik bij je ervaar is niet

met woorden weer te geven, het is iets moois wat ik in mijn hart koester en elke keer van

geniet. Wat jij doet is goud waard, je bent een mooi, warm prachtig mens en blijf doen wat

je doet, dan doe je het meer dan fantastisch.

Petrica

Anoniem
22, mei, 2018

Alle ontmoetingen

Na eerst de adem 2 daagse te hebben gedaan ook de intuïtieve basis 1 en 2. Hier stuitte ik op nog een onderliggend probleem en heb nog een keer de adem 2 daagse gedaan.

Wat een warme en lieve mensen zijn alle begeleiders.

Ik ben trots en blij dat ik mijzelf dit kado heb gedaan. Hier kan geen psycholoog tegenop!

Liefs Inge

Inge
20, februari, 2018

Warm open energie onvoorwaardelijk

Annette ken ik al veel langer. Ik heb de reading en healing en Voice Dialogue opleiding gedaan. Ik doe nu de healing, omdat ik het weer even nodig had om in een groep energie te stromen ( wat enorm krachtig werkt in een groep). Annette omschrijf ik als een enorm empathische lieve warme humorvolle en open vrouw…..met respect voor waar eenieder staat in zijn of haar groei Bij Annette een cursus doen, is inzicht krijgen in jezelf en op een liefdevolle manier met jezelf leren omgaan. Zonder prestatie en druk wat in het gewone leven al genoeg vereist wordt. Een echte aanrader!

Janne
20, februari, 2018

Sacred womb lodge

Wat een prachtige ervaring was het. Zoveel zachtheid, openheid, vertrouwen en acceptatie in een weekend.
Lieve Annette, heel veel dank. Ik kom zeker bij je terug. X Lies

Lies
13, februari, 2018

Taking part in the Sacred

Taking part in the Sacred Womb Lodge was one of the best things I could have done for myself. The peace and softness which was opened and revealed to me has truly changed me. I have never felt so accepted, love, treasured and, yes, worshiped as I did during these two days. Annette has guided me to my inner me who had been in the dark way, way too long. Now that my true self has had the light shined on her, I feel radiant and so loving. I ache to share this experience and true awaking with all my sisters and mourn those who have yet to acknowledge their true selves and feel the peace and serenity that I now feel. Thank you for this and Ah Hey! X

Bryony Copeland
6, februari, 2018

The Sacred Womb Lodge – een ongelofelijke reis naar binnen

Afgelopen zaterdag en zondag 3 & 4 februari heb ik samen met een groep prachtige vrouwen een bijzondere reis gemaakt. D.m.v. rituelen, oefeningen en delen heb ik contact gemaakt met mezelf. Met een deel van mezelf, mijn baarmoeder, die ik meestal vergeet en alleen maar lastig heb gevonden. Namelijk als ik ongesteld was, was ik niet te genieten en hoopte ik dat het gauw weer over was. Ik heb pijn gevoeld, niet alleen mijn eigen pijn, ook van mijn moeder en haar moeder. Ik ken de geschiedenis, nu kon ik het ook voelen en loslaten, want het is niet van mij. Door te leren mijn baarmoeder te eren, te begrijpen dat het mijn bron is waaruit alles ontstaat, is er een zachtheid ontstaan….ben ik thuisgekomen en heb ik een rust gevonden die ik nog nooit zo gevoeld heb. Dieper met mijn wortels de aarde in. Lieve Annette, dank voor je onvoorwaardelijk geven en gunnen <3

Annette Oppenberg
6, februari, 2018

Geef je helemaal over en laat je verwennen!

Na de ademworkshop ben je niet meer dezelfde; onder de deskundige en liefdevolle begeleiding van Annette, Deborah en Jeroen en natuurlijk alle begeleiders kan je je een weekend helemaal overgeven en laten verwennen. Ik ben superblij dat ik ook nog de ademcoach opleiding doe, zodat ik nog meer kan proeven van dit enthousiasme team. Doen! Ik gun dit iedereen.

Annemieke
30, januari, 2018

Spiegeltje Spiegeltje Vanmorgen keek ik

Spiegeltje Spiegeltje
Vanmorgen keek ik in de spiegel….
En sinds lange tijd keek een ontspannen gezicht mij aan. Ik had blosjes op mijn wangen, mijn oogwit was helder als van een jong meisje en zoals ik mij ook voelde, zo zag ik er ook uit. Rustig, zacht en jaren jonger.
Nee, het was niet dat ik dure crèmes had gebruikt. Het afgelopen weekend heb ik geademd. Twee hele dagen was ik bij de adem tweedaagse van Annette en haar fantastische team. In een vloeiend spel werden we meegenomen door het lichaam en door de emoties. Van grote blijdschap tot diep verdriet. We hebben geschreeuwd, (ik wist niet dat ik dat zo hard kon) gehuild, gelachen en heerlijk gedanst. Nu weet ik hoe krachtig de ademhaling kan zijn. Hoe transformerend en helend. En dan, als je even alleen maar met jezelf te kunt zijn; krijg je zo’n heerlijk kopje soep naast je bedje. Geserveerd met de liefdevolle glimlach van een van de vele assistenten. Zo fijn! Zo lief!
Het was de primeur voor Deborah en Jeroen als trainers van dit weekend onder de bezielende leiding van Annette.En wat zijn ze goed! Ieder met zijn eigen kwaliteiten maar samen als een goed geoliede machine. Ik voel me dankbaar voor deze ervaring en ben blij dat ik gekozen heb om ook de opleiding tot ademcoach te doen.

Lot Vis
29, januari, 2018

Magisch

Het zelf aan de slag gaan tijdens de 2-daagse vond ik magisch. Hoe de adem met de hulp van de coach tot een verbonden stroom werd gebracht en mij heeft geschoond! Heel krachtig. Ik voel meer ruimte, opgelucht ( als een dekbed in de wind) en ook bewuster van hoe lichaam en gevoel met elkaar verbonden zijn. De stress uit mijn spieren, meer innerlijke rust en meer gegrond.❤️
PS. Ook de coach opleiding was een feestje.
Annette, veel dank 🙏

Astrid Jeurissen
17, januari, 2018

Say no more

Hoi. Eind vorig jaar heb ik de ademcoach opleiding gevolgd bij Annette. Ik heb het ervaren als een speelse manier om bij jezelf te komen. En de adem als krachtig middel in te zetten om het emotionele lichaam in beweging te krijgen. Heerlijk en pittig tegelijkertijd!! De eerste sessie die ik gaf bij iemand zei na afloop: “dit zou de hele wereld moeten doen”. Say no more. 🙂

Met een hartelijke groet,
Erik van den Bos

Erik van den Bos
17, januari, 2018

Adembenemend…

… in de betekenis van overweldigend, indrukwekkend, boeiend, mooi, diepgang, speels.
Annette is een heerlijk warm, humoristisch mens/ docent/ ervaringsdeskundige en bezit een enorme hoge ‘gunfactor.’ Ze deelt met liefde al haar jarenlange opgedane kennis en gunt jou heling tot in de diepste lagen. Daarbij werkt zij met fijne en goeie begeleiders waardoor de lessen veilig, vertrouwd en soepel verlopen. De lessen zijn afwisselend, dynamisch, en er is veel ruimte voor ‘integratie’. Kortom, afgezien van dat je ongekende, diepzinnige stof aangereikt krijgt is de Ademcoach opleiding een verrijking en cadeau voor Jezelf.
En de Adem Tweedaagse is ook een waanzinnige ervaring, check it out yourself!

Martine
14, januari, 2018

Afgelopen vrijdag

Afgelopen vrijdag ( na 10 jaar) Annette weer gezien en het voelde gelijk weer of ik haar gisteren voor het laatst gezien had. Een heerlijke dag gehad met een prachtig sjamanistisch ritueel….de warmte het gewoon zijn de eenvoud vrolijkheid humor onbevooroordeeld zijn. Dat zijn de eigenschappen die Annette kenmerken. Dank je Annette voor deze dag!!

Hanneke peters
14, januari, 2018

Super leerzaam (in meerdere opzichten)

In 2017 de ademcoach opleiding gevolgd, wat een mooie reis! Veel geleerd over hoe ik mensen nog beter kan helpen zich goed te voelen en tegelijkertijd heb ik enorm veel geleerd over mezelf! Dankzij het ademen (van Annette geleerd) echt vanuit het overleven weer gaan leven!
Echt een aanrader voor iedereen!

Vivianne
15, januari, 2018

Magic

Annette is zo bevlogen dat je zelf automatisch meevliegt met haar op haar energie. Ondertussen leert ze het je op een warme, pure, praktische, humoristische en duurzame manier zelf te kunnen.
Ik ben blij dat Annette mij heeft ‘aangestoken’ 😉

Saskia
13, januari, 2018

ademcoachopleiding was in 1 woord

ademcoachopleiding was in 1 woord geweldig.
Nieuwe inzichten gekregen van wie ik nu eigenlijk ben,loslaten van beperkende overtuigingen en het was ook gewoon heel gezellig
Via deze weg wil ik Annette nogmaals bedanken voor dit geweldige cadeau.
helingsproces weer naar een heel nieuw level gebracht.

frans
13, januari, 2018

Leerzaam en leuk!

Opleiding tot ademcoach.
Een fantastische opleiding. Leerzaam en erg leuk. Een waar cadeautje voor jezelf.

Paula
11, januari, 2018

Dit zou iedereen zichzelf cadeau moeten geven.

Ik heb bij Annette de reader opleiding gevolgd, tussendoor ook de basis en healing opleidingen nog eens gedaan en ben inmiddels enthousiast aan het assisteren bij diverse opleidingen.
Ik heb zo ontzettend veel geleerd over mezelf en anderen en vind vooral het readen geweldig leuk om te doen. Hoe gaaf is het om dit te kunnen en je daar zo blij mee te voelen.
Annette is voor mij een voorbeeld geweest waardoor ik echt mezelf durf te zijn en stappen kan zetten waar ik voorheen nooit over had durven dromen.
Als ik anderen vertel over mijn opleidingen bij Annette zeggen ze altijd dat ik helemaal ga stralen, zoveel moois heeft het mij gegeven.
Ik kan niet anders dan iedereen adviseren om zichzelf een opleiding bij Annette cadeau te geven.
Ik kijk er enorm naar uit om te starten met de ademcoach opleiding.

Astrid
11, januari, 2018

Ademcoachopleiding, meer dan een opleiding

De ademcoachopleiding vond ik een fantastische ervaring. Je leert van een overduidelijk ervaren docent die met heel veel passie het vak geeft, hoe je zelf als ademcoach aan de slag kan. Daarnaast is het een persoonlijke ontwikkelingsreis voor jezelf. Hoe is jouw adempatroon en hoe is het zo ontstaan zijn thema’s die je als vanzelf tegenkomt tijdens de opleiding. Gedragen door de groep(soms letterlijk) en door Annette kun je in liefde naar jezelf kijken en ook zelf de kracht van ademen volledig ervaren. Een echte verademing 😉

Marijke
11, januari, 2018

Inspirerend

In de opleiding tot ademcoach heb ik ervaren wat een mooi mens Annette is, de warmte en kennis die ze met jou deelt geeft je het vertrouwen dat je alles kunt bereiken.
Annette heeft een natuurlijke behoefte om alles wat ze weet met jou te delen dat maakt haar een geweldige lerares.
Ik ben zo geïnspireerd door haar dat ik na het behalen van mijn diploma mij meteen heb opgegeven voor de Intuïtieve ontwikkeling.

Stephanie
11, januari, 2018

Een ervaring die ik iedereen gun!

Wat een reis, wat een ontdekkingstocht, wat een proces! Je leert jezelf beter kennen, maar ook de ander. Je leert te zien, te onderscheiden, je leert jezelf kennen voor wie je werkelijk bent. Sinds ik Annette ken (reeds vele jaren) is mijn levenskwaliteit met sprongen en een hoog percentage vooruitgegaan. Om van haar te mogen leren, door haar gezien te worden en onder haar beschermende vleugels te leven te mogen ontdekken, dat is werkelijk een ervaring die ik iedereen gun!
Sandra Brugman (afgestudeerd aura reader)

Sandra Brugman
11, januari, 2018