Witteverenrandje3

Exclusieve workshops

Het eigendomsrecht van het cursusmateriaal
en lesinhoud berust bij Annette Weers opleidingen.

Workshop:
Innerlijk kind

Innerlijk Kind 7 Adj.
Data 2-daagse - Leiden
Geen evenementen gevonden!
Kosten

EUR 375

In een ieder van ons, soms diep weggestopt, zit de angst er niet bij te horen. Ook kennen velen van ons het gevoel van kwetsing, onzekerheid, het gevoel het niet goed te kunnen doen of niet goed genoeg te zijn.

Zonder ervan bewust te zijn stellen we ons meest kwetsbare en waardevolle kind bloot aan conflicten, relatie issues, hoge eisen, prestatie en nog zoveel meer “grote mensen” zaken.

Wat ik in mijn praktijk en lessen hoor is dat er een groot verlangen is naar veiligheid, vrijheid, verbinding en rust, maar dat ze dat maar niet verwezenlijkt krijgen. Herken jij dat ook?

Gelukkig heb ik de sleutel voor je gevonden! De eerste stap om die verlangens waar te maken is bewust te worden van je innerlijk kind(eren). Wie is je innerlijk kind(eren) en welke invloed hebben ze op je volwassen leven.
Vervolgens help ik je graag de liefdevolle verbinding vanuit je innerlijke ouder en het innerlijk kind te versterken. Dit zorgt voor de veiligheid waar je zo naar verlangt en die je zo nodig hebt om stappen te zetten. Het heeft als effect dat je je niet meer eenzaam, maar één-te-saam voelt.

Door in verbinding te staan met het kind in jou kom je dicht bij een intens gevoel waarin vele antwoorden voor je zullen liggen. Het kind weet wie je in wezen bent en wat je ware hartsverlangen zijn.
De weg naar het innerlijk kind is zacht, lief, speels, vrolijk, ontroerend, grensverleggend, creatief, ongeremd, fantasievol en magisch. Dat belooft een heerlijke workshop te worden!

We gaan prachtige oefeningen doen, veel plezier beleven met elkaar en eindigen met een helende ceremonie. De workshop zal een dierbare en levendige herinnering blijven.

Workshop:
De kracht van mannelijke en vrouwelijke energie

Thuiskomen Bij Jezelf

Foto: Debbie Bernier

Data in Leiden
Geen evenementen gevonden!
Kosten

EUR 375

Als één onderwerp barst van overtuigingen en ingekleurd is door onze familie en de cultuur is het wel man en vrouw zijn. We ontkomen er niet aan dat we hierdoor beïnvloed worden. Dit heeft zijn weerslag op hoe je je laat zien, hoe lekker je je in je vel voelt en hoe je omgaat met intimiteit en seksualiteit.

We passen onszelf aan en verliezen onszelf in de ontmoeting met de ander. We kunnen dit nog jaren volhouden zonder echt bewust te zijn waar je jezelf gevangenhoudt.

Voor veel vrouwen is de baarmoeder een plek waar zich pijn, schaamte en verdriet bevindt. Niet alleen van zichzelf maar ook van onze voorouders. Dit is droevig, want je bekken is een plek waar we creëren. Het is ons krachtcentrum. Een bron van wijsheid, een plek vol passie, vuur, seksualiteit en levenslust.

Durf eens te voelen hoeveel het voor jou zou betekenen als deze plek in ere wordt hersteld en weer verbonden wordt met je hart. Hoe helend zou het zijn als de passie, sensualiteit en levenslust weer vrij zou stromen door je hele lijf.

Geïnspireerd door mijn ervaringen in Afrika en Zuid-Amerika, heb ik deze workshop geboren laten worden. Het gaat over liefdevol thuiskomen in je lichaam, in je bekken en geslachtsorganen, zodat je je kracht en unieke wijsheid (weer) herinnert.

Je gaat mannelijke en vrouwelijke energie ervaren en de kwaliteiten van beide, zodat je dit in je dagelijkse leven toe kan passen.
We gaan onderzoeken wat er gebeurt bij jou in het contact met de ander. We gaan een diep, veilig, liefdevol proces aan en stellen vragen die we nog nooit eerder durfde te stellen. Je gaat ervaren hoe het voelt om thuis te komen bij elkaar zonder jezelf te verliezen.

Een hoogtepunt in deze workshop is een ritueel waarin je teruggaat in de baarmoeder. Een diep helend proces waarna je opnieuw geboren wordt.

Deze twee dagen zijn onbeschrijfelijk mooi en geweldig voor iedereen, dus (ook) trans en non- binaire mensen en een ieder die geen naam geeft aan zijn/ haar/ hen gender zijn juist heel welkom.

De workshop is liefdevol, hartverwarmend en een belevenis die je nog lang doet nagloeien!

Workshop: Voice Dialogue

Voice Dialogue
Data

Geen evenementen gevonden!

Kosten

EUR 375

Info over Voice Dialogue: klik hier

Deze twee dagen werken we met jouw persoonlijke (overlevings) patronen. Hetgeen je leert aan technieken kun je toepassen in je eigen praktijk. De workshop is toegankelijk voor iedereen. Wanneer je overweegt sessies te gaan geven in je praktijk raden we de Voice Dialogue 6- daagse aan.

In ieder van ons bevindt zich een innerlijke getuige die stil observeert wat er in en buiten ons gebeurt.
Zelfs als de wereld een storm aan emoties doet oplaaien, zit deze getuige, geboren uit een plek van stilte en wijsheid, kalm in het oog van de storm, ongedeerd, helder en alwetend.

~Haenin Sunim~

Workshop:
Sjamanistische Trance reis  (Online)

Dmitry Ratushny Sjamanistischereis
Data Online
Geen evenementen gevonden!
Kosten

EUR 47

Allereerst vertel ik je in deze workshop iets over het Sjamanisme.
De wereld als een heilige plaats, vervuld met bewustzijn en kracht.

  • De 3 werelden van de Sjamaan
  • Krachtdieren/ spirits
  • Soul Retrievel

Zo bereid ik je voor op een diepe, transformerende reis.
Je maakt een Trance Reis naar de 3 werelden die ieder een eigen atmosfeer en trilling heeft. Deze krachten worden meestal de ‘spirits’ genoemd.

De ziel terughalen (Soul Retrieval)

De meeste sjamanenculturen geloven dat ziekte voortkomt uit het (gedeeltelijk) verlies van de ziel.
Bij een trauma verlaat een stukje ziel het lichaam om de ervaring te kunnen overleven.
Zielsverlies is iets positiefs. Het is onze manier om pijn te overleven. Zo voelen we niet de volledige impact van de pijn. In de psychologie noemt men dit dissociatie.

Verloren stukjes ziel komen weer thuis met alle positieve gevolgen van dien!

Een ervaring die je jezelf gunt!

Wat onze klanten zeggen:

Workshop: Innerlijk Kind

Wat een ongelofelijk mooie en diepwerkende workshop.

Annette’s begeleiding kenmerkt zich door liefde, warmte en doorleefde kennis, die op een lichte en vrolijke toon wordt gebracht. Ze geeft je de ruimte om helemaal te zakken in je lijf en die stukken te doorleven die daar al heel lang lagen te wachten.

Muziek, adem, visualisaties, indrukwekkende rituelen – allemaal onderdelen die haar workshops echt compleet maken.

Aanrader!

Marian

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.