Witteverenrandje3

Leraren

Floor

Floor Wittink

Floor Wittink is saxofoniste en ademcoach.

In 2002 behaalde ze haar Masters diploma Klassiek Saxofoon. Ze speelde in vele projecten, variërend van kamermuziek en symfonische muziek tot muziektheater. Floor werkte onder meer samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Holland Opera, harpiste Merel Naomi, gitarist Jonas Skielboe en pianiste Anna van Nieukerken.

Momenteel speelt Floor vooral kamermuziek met pianiste Marina Grigirowitsch en toert ze met haar vertelconcert Misschien wisten zij alles waarin zij verhalen van Toon Tellegen vertelt en zichzelf begeleidt op piano en saxofoon.

Floor is naast musicus ook ademcoach en ze geeft lessen en workshops aan blazers, zangers en sprekers over de ademhaling. Buiten het muziekveld helpt ze mensen om een gezond adempatroon te ontwikkelen.

Op de site zijn diverse artikelen, tips, podcast en online cursussen te vinden over de ademhaling en tevens over saxofoonspelen.

Birgit

Birgit Løkke

Birgit is percussioniste, componist en kunstenaar.

Birgit begon haar carriere als percussionist in 1989 in de band Savage Rose. Daarvoor was zij in de leer bij de beroemde drummer Alex Riel van 1982-93 en ze speelde mee op de Moonchild CD (EMI 1992).
Ze speelde in vele samenstellingen; varierend van soloconcerten tot muziektheater tot big band. Ze maakt eigen haar programma’s maar componeert ook muziek voor film en theater.

Haar eigen projecten kenmerken zich door de combinatie van kunst en wetenschap. Haar achtergrond als bioloog is van invloed op het omzetten van natuurwetenschappelijke observaties in zintuigelijke ervaringen, met als doel én dialoog te starten en verantwoordelijkheid te nemen voor onze planeet.

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.