Witteverenrandje3

Kracht van ademen

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde , angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam.
Enzovoort enzovoort…

Annette over de Kracht van Ademen

(4 minuten)

“Een ver-ademing voor lichaam en geest!”

De specifieke ademhalingstechniek zorgt er voor dat meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen, hetgeen resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering.
Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Je leert je weer optimaal te ademen met alle positieve gevolgen van dien!

“Ik kies voor ademen, ik kies voor leven.”

In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem.

“Uit het hoofd in het lijf!”

De kracht van ademen is een werkelijk prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf.
Het is ook een hulpmiddel dat je mee kunt nemen in je leven voor alle mogelijke nare momenten die nog zouden kunnen komen.
Wanneer je leert door onprettige momenten heen te ademen door een open, verbonden ademhaling, zullen deze momenten geen grip kunnen hebben op de kwaliteit van je leven.

Dekrachtvanademen Groot

Hoe verloopt een individuele coaching

Tijdens de gehele sessie lig je op een matje. Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ongeveer 5 kwartier duren.
De eerste fase noemen we de fysieke fase, waarin adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s doorbroken worden op celniveau. De transformatie is dan al begonnen.

De tweede fase noemen we de mentaal-emotionele fase. De begeleider versterkt het helingsproces d.m.v. het benoemen van positieve bekrachtigingen en het behandelen van drukpunten, gebieden op het lichaam waar energie vast is gaan zitten. Een belangrijk verschil met andere therapieën is dat de oorzaak van negatieve emoties minder belangrijk is. De kracht van ademen is vooral gericht op het transformeren naar een gewenst niveau.

De derde fase noemen we de spirituele fase. Dit is de fase, waarin je tot de diepere kern van jezelf komt. Dit is het niveau waarin al het getransformeerde een plek krijgt. Ook wel de integratiefase genoemd. Dit niveau van de kracht van ademen maakt dat we in staat zijn bewust in contact te komen met ons hogere zelf. Het is een meditatieve staat van trance, die mensen vaak ervaren als een diep niveau van zijn.

Nieuw
Ademsessie volgens de Wim Hof methode met aansluitend de uitdaging om in een een ijsbad te gaan! Uiteraard word je door middel van de juiste ademhaling en coaching hierin begeleid.

Een geweldige ervaring!

Afspraak maken

Praktijk
Annette Weers
Van der Lubbehof 23
2312CJ Leiden

Leslokaal te Leiden:
Haagweg 4 F1,
2311 AA Leiden

Tel: 06-14770688
E-mail: contact@annetteweers.nl

Geopend
Van 9.30 uur tot 15.00 uur.

Kosten van de therapie
Het tarief per sessie bedraagt EUR 125 p/u. Een sessie duurt 2 uur.

Een afspraak voor alleen een healing duurt een uur en kost EUR 125.

U kunt per e-mail of telefonisch een afspraak maken.

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.