Liesbeth Stomp


“Met compassie écht durven kijken naar jezelf”

Achtergond
Toen Liesbeth in 1998 begon met intuïtieve ontwikkeling sloeg de vonk direct over. Na jaren vooral met het hoofd geleerd te hebben -Landbouwhogeschool en MBA- en gewerkt te hebben in het bedrijfsleven-Unilever, Sara Lee- kwamen ineens hele andere delen van Liesbeth aan bod. Weten, voelen, ervaren, stromen, energie: al die delen hadden geduldig gewacht om her-ontdekt te worden. Thuiskomen in haar intuïtie: iets weten zonder dat je het kan beargumenteren vanuit de ratio maar gewoon omdat je voelt dat het zo is. Wat een feest voor zo’n gevoelsmens!

Eenmaal het pad van persoonlijke ontwikkeling ingeslagen heeft Liesbeth diverse opleidingen gekozen die haar vanuit haar gevoel aanspraken. Energetisch therapeut, familieopstellingen, Kindertolk, opleidingen over hechtingsproblematiek, trauma werk. Geleidelijk aan ontstond er een duidelijke passie voor Liesbeth: het werken met ouders. De liefde laten stromen in gezinnen, door ouders bewust maken van hun eigen patronen en ongeleefde stukken en ze die aan te laten gaan. Zodat hun kinderen onbelast en vrij zijn om zich zelf te ontwikkelen wie ze werkelijk zijn.

Liesbeth geeft nu diverse trainingen en werkt ook in individuele sessies. Het bewust maken van vastzittende patronen en die vanuit veiligheid en met compassie te bekijken is voor haar de ingang tot transformatie. Door haar heldere blik, wijsheid en kennis gecombineerd met een behoorlijke dosis levenservaring weet ze heel snel waar de schoen wringt en wat er aan nieuwe mogelijkheden open ligt. Daar is het om te doen: dat ieder mens wat bewuster en zachter met zichzelf en anderen durft te leven.


Activiteiten bij opleidingscentrum Annette Weers.

  • Docent Intuïtieve ontwikkeling Basis 1 
  • Docent Intuïtieve ontwikkeling Aurareading 
  • Docent opstellingen anders workshop

Contact
Met frisse blik
M 06-18247540
E info@metfrisseblik.com

Opleiding Intuïtieve ontwikkelingOpleiding Aurahealing en -reading