Witteverenrandje3

Opleiding Aurahealing en -reading

Data AuraHealing (5 daagse)

Momenteel zijn er geen Data voor deze cursus;

Heb je vragen of wil je dat ik contact met je opneem als er een nieuwe cursus start stuur mij dan een e-mail op contact@annetteweers.nl

Data AuraReading

Momenteel zijn er geen Data voor deze cursus;

Heb je vragen of wil je dat ik contact met je opneem als er een nieuwe cursus start stuur mij dan een e-mail op contact@annetteweers.nl

Kosten

Healing (5 lesdagen)
Kosten: EUR 570 

Na de Healing kun je verder gaan met de readingopleiding.

Readingopleiding
Kosten:
EUR 2970

De readingopleiding is incl. 3 prachtige workshops:
– The sacred womb logde
– Innerlijk kind
– Voice Dialogue

 

Opleiding tot professioneel (aura) healer
Healing Opleiding

Na het volgen van Intuïtieve ontwikkeling 1+2 kun je doorstromen naar de healingopleiding.

De healingopleiding is een verdieping van Intuïtieve ontwikkeling 1+2. Het stimuleert en ondersteunt je in je persoonlijke ontwikkeling en verdiept het contact met jezelf en de wereld om je heen.
Zo leer je beter omgaan met je eigen energiebalans met alle positieve gevolgen van dien voor je gezondheid, relaties en werk.

Een healing begint met het openen van je hart en een echt ”Hallo” te geven aan jezelf en de persoon waar je de healing aan gaat geven. Dit is een ”Hallo” zonder oordeel en met onvoorwaardelijke liefde voor lichaam, ziel en geest. Dit is al een healing op zich. Healing is het bundelen van genezende energie die je via je handen en door middel van geestkracht door kunt laten stromen naar jezelf en de ander.

Elke les krijg je nieuwe healing technieken aangeboden die je direct oefent op elkaar. Zo zal je elke keer een healing ontvangen en geven gericht op een specifiek thema. Je leert je intuïtie hierbij te gebruiken. Het basisprincipe van een healing is om een optimale verbinding tussen het wezen en het lichaam te bewerkstelligen voor degene die de healing ontvangt.

Het zelf-helend vermogen wordt aangesproken en je leert daar op te vertrouwen. We richten ons op het vrijmaken van geblokkeerde energieën. Het loslaten, helen of veranderen van oude emoties en ervaringen, trauma’s, ziekten, psychische en lichamelijke klachten, maakt dat je levensenergie weer vrij kan stromen. Het behandelen van het lichaam, de aura, de chakra’s, energiekanalen is onderdeel van de lesstof. Daar we elkaars spiegels zijn, is het geven van een healing een cadeau voor zowel de heler als de cliënt. Het geeft je inzicht in je eigen proces en de healing energie heelt zowel de ontvanger als de gever. In de toekomst kun je het geleerde toepassen bij jezelf, in combinatie met je dagelijkse werk of in een eigen praktijk.

Net als bij Intuïtieve ontwikkeling 1+2 gebruiken we een grote verscheidenheid aan werkvormen waardoor de opleiding sprankelend, fris en inspirerend is. We gebruiken technieken waaronder visualisaties, lichaamswerk, soul-voice, kracht van ademen, meditatie, spel, (zelf)healing en rituelen.

N

Iemand uitnodigen om te gronden

N

Energie scheiden met anderen

N

Energie verzamelen uit verleden, toekomst, dromen en vorige levens

N

Oude overtuigingen transformeren

N

De energie in het ”nu” zetten en loslaten wat weg kan uit het verleden

Vervolgens gaan we dit uitbreiden met:

Afstandshealing

  • Soul voice: Healingtechnieken door middel van stemgebruik
  • Verlichting van lichamelijke klachten
  • Healing met gebruik van mineralen en edelstenen
  • Healing van organen en cellen
  • De helende kracht van adem

Na het met succes doorlopen hebben van de healing opleiding ontvang je een healing certificaat. Bij de opleiding hoort een syllabus met lesmateriaal.*

Het vak als healer kan als zelfstandig beroep uitgeoefend worden. Het geleerde is goed te combineren binnen andere beroepen. Na het volgen van de healing opleiding kun je doorstromen naar reading opleiding.

Studiebelasting

5 lesdagen

Optioneel:
Oefenen met mede studenten en assisteren bij Basis 1+ 2.

De opleiding is op HBO denkniveau.

Het eigendomsrecht van het cursusmateriaal en lesinhoud
berust bij Annette Weers opleidingen.

Healingreading

Reading betekent lezen en is het intuïtief waarnemen van je aura en chakra’s. Je aura en chakra’s bevatten informatie over bewuste en onbewuste processen die te maken hebben met je persoonlijke groei en je functioneren in de wereld. Een aurareading biedt je verrassende informatie op je vragen.

“Er is een wijsheid die verder gaat dan ons denken.”

De gebieden die “gelezen” kunnen worden zijn groot. Je kunt vragen stellen over jezelf, je interne roerselen en je talenten. Het kan ook gaan over je relaties, werk, gezondheid en lichamelijke problemen. Een reading kan ook simpel een weerslag geven van de wijze waarop je in het NU staat. De weerslag gaat dan over talenten, storingen en het belangrijkste levensthema in het heden.

Opleiding tot professioneel (aura) reader

Na de basis 1+2 en de healing kun je starten met de readingopleiding.

Reading is d.m.v. je intuïtie (bewust waarnemen en voelen) informatie ontvangen en leren duiden van degene die je leest.
Je stemt je af op het wezen van de ander, “wie hij in wezen is” en leest (ziet, voelt of weet) wat op dit moment belangrijk is en welke thema’s er spelen. Zo kunnen patronen, situaties en relaties beter begrepen worden.

In een reading wordt o.a. gelezen op je ervaringen, potenties, blokkades, energie, spirituele groei en de invloeden van buitenaf die je gevormd hebben.
Wat wil je loslaten en waar wil je meer van in je leven? Het is het ontmoeten van jezelf en de ander achter het masker, voorbij het image. Dit “zien” is een echte ontmoeting. Dit voelt voor beiden als een groot cadeau en is heling voor oude wonden.

Allereerst leer je een bloem als symbool te gebruiken (roosreading).
Vervolgens leer je de kleuren en beelden in de aura en chakra’s te gebruiken als informatiebron. Hoe je je intuïtieve waarneming kan verwoorden wordt je bijgebracht.

In de Readingopleiding zullen jouw eigen thema’s gespiegeld worden. Naast het worden van een professionele aurareader kan je de opleiding ook volgen als begeleiding en stimulans voor je persoonlijke ontwikkeling op een steeds diepere laag en om je intuïtie aan te scherpen.
Je bewustzijn wordt zowel geestelijk als fysiek vergroot. Het geleerde kan je vakkundig in allerlei beroepsgroepen toepassen.

Na een aantal maanden zal een gedeelte van de lessen bestaan uit het geven van reading onder supervisie aan gasten. De opleiding bestaat uit 16 weekenden (za + zo) uitgaande van 1x per maand, met uitzondering van de schoolvakanties. Je schrijft je in voor de gehele opleiding.

Na het succesvol doorlopen te hebben van de Reading opleiding ontvang je een diploma.
Het vak als reader kan als zelfstandig beroep uitgeoefend worden. Het geleerde is goed te combineren binnen andere beroepen.

Onderwerpen die naast het readen in de opleiding aan bod komen zijn:

  • Twee-daagse “Voice Dialogue”.
  • Twee-daagse Kracht van vrouw/ man zijn.
  • Twee-daagse Innerlijk kind.

Meer info

Studiebelasting

20 lesdagen
Bijpassend lesmateriaal wordt tijdens de opleiding uitgedeeld.*

Optioneel:
oefenen met mede studenten en assisteren bij Basis 1+ 2 of de healing opleiding.

De Reading opleiding is op HBO denkniveau en toegankelijk voor mensen die elders een traject intuïtieve ontwikkeling hebben gevolgd.

Het eigendomsrecht van het cursusmateriaal en lesinhoud
berust bij Annette Weers opleidingen.

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.