Ademcoach

Ademcoach Leiden 10 daagse Najaar – 2022 (16 sept. t/m 16 dec.)

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde , angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam.
Enzovoort enzovoort…

De specifieke ademhalingstechniek zorgt er voor dat meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen, hetgeen resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering. Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Je leert je weer optimaal te ademen met alle positieve gevolgen van dien!

In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem.

De kracht van ademen is een werkelijk prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. Het is ook een hulpmiddel dat je mee kunt nemen in je leven voor alle mogelijke nare momenten die nog zouden kunnen komen. Wanneer je leert door onprettige momenten heen te ademen door een open, verbonden ademhaling, zullen deze momenten geen grip kunnen hebben op de kwaliteit van je leven.

Opleidingsprogramma

Als gediplomeerd ademtherapeut en docent bied ik deze tiendaagse opleiding tot ademcoach aan. Deze cursus staat is toegankelijk voor iedereen en tevens erg geschikt voor therapeuten, hulpverleners en coaches die willen leren werken met de helende kracht van ademen. Tijdens 10 maandagen leer je de technieken en vaardigheden voor het geven van ademsessies. Na de cursus ontvang je een diploma en ben je in staat om zelfstandig ademsessies af te nemen bij cliënten.

Tijdens deze opleiding leer je hoe je een cliënt weer optimaal kan laten ademen met alle positieve gevolgen van dien.

De opleiding is vooral praktisch gericht. Het cursusgeld is inclusief een mooie syllabus.

De opleiding is geaccrediteerd door de ADAP (60 bijscholingspunten).

Datum

21 okt 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

€ 1.995

Inschrijven

Inschrijven

Labels

OPLAC
Leiden

Locatie

Leiden
Haagweg 4 F1, 2311 AA Leiden
Inschrijven

Leraren

  • Annette Weers
    Annette Weers

    “Als je de liefde van je leven wilt zien … Kijk dan in de Spiegel!”

  • Debora Goedewaagen
    Debora Goedewaagen

    “VERBINDING met jezelf, met de ander, met het leven. Adem NU uit wat weg kan en adem in wat jij het meeste nodig hebt.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.