Thuiskomen Bij Jezelf

De kracht van mannelijke en vrouwelijke energie | maart 2024

Deze tweedaagse heeft wel een heel speciaal plekje in mijn hart. Geïnspireerd door mijn ervaringen in Afrika en Zuid-Amerika heb ik deze workshop geboren laten worden. Liefdevol thuiskomen in je lichaam, in je bekken en geslachtsorganen, zodat je je kracht en unieke wijsheid herinnert.

Deze workshop is geweldig voor iedereen, dus (ook) trans en non- binaire mensen en eenieder die geen naam geeft aan zijn/ haar/ hen gender zijn juist heel welkom.

We dragen pijn, verdriet, schaamte en trauma’s van ons zelf en onze grootouders in onze womb (baarmoeder) en onderbuik. Daar is het niet voor bedoeld. Je bekken is een plek waar we creëren, ons krachtcentrum bevindt samen met onze wijsheid. Een plek voor liefhebben en creatie.
Een plek om vanuit onze passie, levenslust en verlangens te leven. Deze plek dient in ere hersteld en geëerd te worden en weer verbonden te worden met ons hart.

Deze twee dagen zijn onbeschrijfelijk mooi! We herinneren ons de kracht van waarachtig vrouw, man en mens zijn. Je gaat mannelijke en vrouwelijke energie ervaren en de kwaliteiten van beide, zodat je dit in je dagelijkse leven toe kan passen.
We komen net als in vroegere tijden weer bijeen om elkaar te helen. We ontmoeten elkaar op een diep niveau en rusten bij elkaar uit.
Het is liefdevol, hartverwarmend, lekker, genieten, dikke pret en een belevenis die je nog lang doet nagloeien!

 

Datum

02 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

€ 375

Inschrijven

Inschrijven

Labels

EWSKWMVMZ,
OPLWT
Leiden

Locatie

Leiden
Haagweg 4 F1, 2311 AA Leiden
Inschrijven

Leraar

  • Annette Weers
    Annette Weers

    “Als je de liefde van je leven wilt zien … Kijk dan in de Spiegel!”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.