Innerlijk Kind Kracht Van Ademen

Innerlijk Kind 2-daagse – 2024

Wie is je innerlijke kind?

Je innerlijke kind is een deel in jou dat zich gevormd heeft in je kinderjaren. We hebben diverse innerlijke kinderen in ons. Een deel daarvan is het gekwetste kind. Onbevredigend en pijnlijk gedrag is vrijwel altijd een overlevingsstrategie (maskers) die je als kind hebt ontwikkeld.

In deze 2-daagse ga je een intensief proces aan met betrekking tot deze emoties, negatieve overtuigingen en overlevingsstrategieën die voortkomen uit je kindertijd. Toen waren ze functioneel, maar in het heden kunnen ze je erg belemmeren. Ze leiden juist tot inefficiënte gedragspatronen die je belemmeren je eigen leven te leiden zoals jij dat wilt. Door in verbinding te staan met het kind in jou en de daaraan gekoppelde herinneringen kom je dicht bij een intens gevoel waarin vele antwoorden voor je zullen liggen. Dan kom je “thuis bij jezelf.”

Innerlijk kind 2- daagse

Deze twee daagse is ontzettend leuk, ontroerend, met prachtige oefeningen, ceremonies en dikke pret! Het is niet in woorden te vatten, het is een belevenis!

Het brengt je grootse puurheid omhoog en laat je stralen!

Datum

03 feb 2024

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

€ 375

Inschrijven

Inschrijven

Labels

EWSIK
Leiden

Locatie

Leiden
Haagweg 4 F1, 2311 AA Leiden
Inschrijven

Leraar

  • Annette Weers
    Annette Weers

    “Als je de liefde van je leven wilt zien … Kijk dan in de Spiegel!”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.