Voice Dialogue

Voice Dialogue 6- daagse 2022 (24 jan. t/m 24 mei)

De opleiding is geaccrediteerd door de NBVH en geeft 36 studiepunten aan de studenten die het volgen!

In het begin van de jaren tachtig ontdekten in de V.S. Hal Stone, een leerling van Jung, en Sidra Stone dat je met innerlijke menselijke eigenschappen kunt communiceren. Toen Sidra op een zeker moment verdrietig was, vroeg Hal haar of ze in dat verdriet wilde stappen en het een stem wilde geven. Daarop verscheen er een klein en kwetsbaar kind, dat veel te vertellen had: een kind waar eindelijk eens naar geluisterd werd! Zo ontstond de eerste dialoogsessie. Hal en Sidra ontdekten dus dat er vele delen bestaan die ons leven op de achtergrond bepalen, of juist volledig verbannen lijken te zijn. Ze ontdekten dat elk deel zijn eigen energie en karakteristiek draagt. Ze ontdekten tevens dat, hoe beter wij leren omgaan met onze innerlijke delen, des te beter we ons gaan voelen. De enorm krachtige en transformerende werkwijze die uit hun werk ontstond noemden ze Voice Dialogue.

“Bewustwording van je innerlijke rijkdom.”
Voice Dialogue is de meest geëvolueerde vorm van het werken met deelpersoonlijkheden. Van stemming naar stem, dat lijkt het hart van Voice Dialogue te zijn. Je leven wordt beïnvloed door stemmingen, zowel als reactie op de buitenwereld als op je binnenwereld. Een stem is een innerlijk deel. Voice Dialogue is een manier om in gesprek te komen met onze innerlijke stemmen. Er zijn bekende delen zoals bv. de criticus, de perfectionist, de pleaser, de controleur en diverse innerlijke kinderen en delen die verrassend nieuw voor ons lijken. Je denkt dat je zelf achter het stuur zit van je auto, maar dat is helaas niet zo. Gestuurd door je overlevingspatronen, zal het deel dat het hardste duwt winnen, dus bv. het verlegen deel of de roker. Je wordt door de delen geleefd. Voice Dialogue is een uitermate effectieve manier om bewust te worden van je innerlijke wereld. Centraal staat het ontdekken van aangeleerde oude overlevingspatronen en het creëren van wenselijke nieuwe mogelijkheden. Zo is Voice Dialogue een weg om compleet en weer heel te worden.

Tijdens de opleiding leer je het geven van een sessie en zal je sessies ondergaan.

Na het volgen van de 6 lesdagen ontvang je een bewijs van deelnam

Datum

24 jan 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

€ 1.095

Labels

OPLVD
Leiden

Locatie

Leiden
Haagweg 4 F1, 2311 AA Leiden
Categorie
Meer Informatie en inschrijven

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.