Witteverenrandje3

Witte Tantra

Een zachte ontmoeting met Jezelf en alles wat je voelt

Wat is Witte Tantra?

“Love is the bridge between you
and everything.”

Deze woorden weerspiegelen perfect wat witte tantra is.

Het is een reis naar binnen, een zachte ontmoeting met je eigen lichaam en alles wat je daarin voelt. In tegenstelling tot de populaire misvattingen over tantra, richt witte tantra zich niet uitsluitend op seksualiteit, maar op een bredere en diepere vorm van bewustzijn en verbinding met jezelf en anderen. Het is de meest tedere vorm van tantra, een pad dat jouw liefde, spiritualiteit, intimiteit en seksualiteit verenigt.

Witte Tantra: “de zachte ontmoeting met je lijf”

We omarmen zowel het licht als de schaduw, want hierin vinden we onze ware essentie. Door middel van zacht lichaamswerk, adem, geluid, (geleide) meditatie en aanraking, bieden we jou de ruimte om oude patronen, overtuigingen, angsten en wonden te helen.

Je lichaam krijgt alle vrijheid om de opgeslagen verhalen te vertellen, waardoor angst en controle niet langer de leiding hebben over jouw leven. Het gaat om veel meer dan alleen fysieke oefeningen. Het kan een diepgaande en transformerende ervaring bieden voor degenen die openstaan voor deze benadering van spiritualiteit en bewustzijn.

Verbinding

Verbinding met anderen: Een belangrijk aspect van witte tantra is de verbinding met anderen.
Dit kan in individuele en partneroefeningen, waarbij deelnemers leren hoe ze diepere en liefdevollere verbindingen kunnen maken met anderen zonder zichzelf te verliezen.

Data in Leiden Witte Tantra (2-daagse)

Cursus November 2024:
09-11-2024
10-11-2024 (Lees meer ...)

De kracht van mannelijke en vrouwelijke energie (2-daagse)

Meer info  

Geen evenementen gevonden!

Witte Tantra Specials

Geen evenementen gevonden!

Witte Tantra - Annette Weers

“What would love say?” “What would love do?”

Wanneer is de workshop “Witte Tantra”
een goede keus:

Deze workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht waar je staat in je bewustwordingsproces.

Of je nu nieuw bent in de wereld van tantra of juist ervaren, of je alleen komt of met je partner, deze workshop biedt een veilige en liefdevolle ruimte om te groeien.

Als je verlangt naar innerlijke rust, als je jezelf volledig wilt omarmen met alles wat je bent, als je wilt leren verbinden met anderen op een dieper niveau, dan is dit de juiste keuze voor jou.

Workshopprogramma

Tijdens de workshop behandelen we een diverse onderwerpen, waaronder verlangen, grenzen, overgave, verbinding, ontvangen en geven, emoties, aanraking, relaties, schaamte en genot.
Het is een kans om jezelf opnieuw te ontdekken, om thuis te komen in je lichaam, en om de reis naar zelfacceptatie en verbinding met anderen te omarmen.

Een warm welkom voor jou op deze bijzondere reis naar innerlijke groei en verbondenheid.

Lerares:
Annette Weers Opleidingen

Annette Weers

Studiebelasting

2 lesdagen of 4 lesavonden.
De workshop is op hbo-denkniveau.

Het eigendomsrecht van het cursusmateriaal berust bij
Annette Weers opleidingen.

Data in Leiden Witte Tantra (2-daagse)

Cursus November 2024:
09-11-2024
10-11-2024 (Lees meer ...)

Wat onze klanten zeggen:

Ik was nieuwsgierig naar Witte Tantra, maar ook wat terughoudend.

Verbinding aangaan met anderen voelt voor mij niet altijd veilig, zeker niet wanneer het een fysiek contact betreft. Ook al weet ik waar dat vandaan komt, het lukte maar niet om dat onveilige gevoel weg te krijgen. Op zo’n moment word ik getriggerd en ben ik de verbinding met mijzelf even kwijt.

Als dat gebeurt dan helpt het enorm wanneer iemand dat heel scherp aanvoelt en je weer terug kan brengen bij jezelf.
Annette is zo iemand!

Door de liefdevolle begeleiding van Annette & haar team kon ik tijdens deze workshop in veiligheid vanuit dissociatie naar bewuste gewaarwording gaan en zelfs een stap zetten naar een mooie en zachte verbinding met anderen.
Het is geweldig om dit verschil te mogen ervaren.

Dankjewel Annette!

Sacha Brigitte

Wat een prachtige workshop!

Annette is een meester in het creëren van een sfeer van veiligheid en verbondenheid waarin er diepgaande heling en transformatie kan plaatsvinden.

Tantra was voor ons echt nieuw terrein. Best spannend dus. Door de rustige opbouw, de veiligheid in de groep en de goede begeleiding werden we er geleidelijk in meegenomen.
En wat een feest dat het een tweedaagse workshop was.

Na dag 1 voelde we ons nog wel wat wiebelig, er was veel in beweging gekomen. Op dag 2 gebeurde de magie, alles viel op z’n plek en we zakten nog dieper in ons lijf.

Deze prachtige kennismaking met de wereld van witte tantra heeft onze relatie echt een nieuwe impuls gegeven. Hadden we dit maar 15 jaar eerder ontdekt!

Grote dank voor Annette en de begeleiders!

Gijs van den Hout

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.