Witteverenrandje3

Workshop Liefde en Seksualiteit

voor 15 t/m 30 jaar

16 december 2023

in Leiden van 11:00u – 17:00u

Wij zijn Mila en Misha

Onze levens zijn gewijd aan een ontdekkingsreis in de wereld van intimiteit, seksualiteit en liefde, en we hebben het idee dat deze reis voor iedereen herkenbaar is.

We nodigen jou graag uit om deel te nemen aan onze workshop, waar we met open armen jouw eigen reis willen verkennen. We delen onze eigen ervaringen en moedigen jou aan om nieuwsgierig te zijn, te ontdekken en te spelen met wat er in jou en tussen ons leeft.

De ruimte is er voor jou om net zo open te zijn als je wilt, om te delen wat voor jou goed voelt en om dicht bij jezelf te blijven.

Mila En Misha_Workshop Liefde En Seksualiteit

Herken je je hierin:

Je focus en aandacht is voornamelijk gericht op de ander i.p.v. op jezelf

Je gaat over je eigen grenzen om aan de verwachtingen van de ander te voldoen

Het is moeilijk voor je om je verlangens te voelen en openlijk te delen

Praten over intimiteit en seksualiteit voelt spannend.

Je vermijdt tederheid omdat je denkt dat dit tot seks moet leiden.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je jezelf tegenkomt in de contacten met de ander? Dat ontspanning vinden, zowel bij jezelf als bij de ander, een ware uitdaging kan zijn? En ervaar je een gebrek aan diepgang in de verbinding met de ander? En vraag je je af waarom het niet is zoals je had gehoopt?

We worden overspoeld door perfecte plaatjes in de wereld om ons heen. Idealen van wie we als kind moeten zijn, hoe we ons als student moeten gedragen, welke vriend(in) we zouden moeten zijn, en zelfs wat we in de slaapkamer zouden moeten doen. Als mens verlangen we naar liefde en acceptatie, en daardoor proberen we ons te vormen naar deze onrealistische beelden.

Maar in dit streven verliezen we vaak onszelf. Vergeten we dat er diep van binnen ook een deel van ons is dat verlangt om gezien en geliefd te worden.

Ik, Misha, ontdekte dat mijn streven naar perfectie mij van mijn ware zelf vervreemdde. Ik raakte steeds verder van mijn ware gevoelens verwijderd. Dat leidde tot het maken van keuzes en ervaringen die eigenlijk te overweldigend voor mij waren. Het resulteerde in een hectisch, vluchtig leven, vol werk en afleiding.

Met name in mijn relaties kwam ik telkens weer oude emoties tegen, invloeden uit het verleden die mijn gevoelens, gedrag en de manier waarop ik anderen zag, beïnvloedden. Dit zorgde voor nieuwe conflicten en innerlijke strijd. Ik besefte dat ik geleefd werd door gebeurtenissen uit mijn verleden, en dat was niet wat ik wilde.

Dus besloot ik juist diegene te omarmen die ik lang had buitengesloten, om mijzelf beter te begrijpen en meer in contact te zijn met mijn eigen verlangens. Het delen van mijn diepste onzekerheden en uitdagingen met Mila was een belangrijk onderdeel van deze reis. Het zorgde ervoor dat ik meer ontspannen kon zijn bij mijzelf en in het bijzijn van Mila. Dit bracht een diepere verbinding en verdieping in onze relatie.

~ Misha ~

“Afgelopen zomer bezocht Annette het Triskal festival in Neede, waar Misha en Mila hun workshop over Liefde en Seksualiteit gaven. Na deze workshop voelde Annette het grote verlangen deze workshop aan te bieden in haar centrum aan jongeren en jongvolwassenen. Deze ervaring gun ik iedere tiener en (jong) volwassene op hun ontdekkingsreis van liefde, intimiteit en seksualiteit.”

Deze workshop wordt gegeven op onze locatie:
Haagweg 4F1 te Leiden

Leraren: Mila Bosman en Misha Bouwhuis

Kosten Workshop Liefde en Seksualiteit:

Om de workshop voor eenieder toegankelijk te houden hebben we 2 prijzen.

EUR 60,-

is wat het werkelijk kost om ook alle kosten te dekken.
Dus mocht je als ouder betalen voor je kind is EUR 60,- het cursusgeld.

EUR 30,-

Betaal je als student de kosten zelf is er een minimumbedrag
van EUR 30,-

Extraatje:
De workshop is inclusief lunch, koffie en thee

Bij aanmelding betaal je EUR 20,- via onderstaande knop

LET OP!!:
Graag het resterende bedrag cash meenemen.

Annette zal aanwezig zijn bij de workshop. Ze biedt steun waar nodig en draagt mede de verantwoordelijkheid voor een veilige sfeer en liefdevolle begeleiding.