Exclusieve workshops


Innerlijk kind

2- daagse workshop: za en zo 19 en 20 dec. 2020

Docent: Annette Weers

Wie is je innerlijke kind?

Je innerlijke kind is een deel in jou dat zich gevormd heeft in je kinderjaren. We hebben diverse innerlijke kinderen in ons. Een deel daarvan is het gekwetste kind. Onbevredigend en pijnlijk gedrag is vrijwel altijd een overlevingsstrategie (maskers) die je als kind hebt ontwikkeld.

In deze 2-daagse ga je een intensief proces aan met betrekking tot deze emoties, negatieve overtuigingen en overlevingsstrategieën die voortkomen uit je kindertijd. Toen waren ze functioneel, maar in het heden kunnen ze je erg belemmeren. Ze leiden juist tot inefficiënte gedragspatronen die je belemmeren je eigen leven te leiden zoals jij dat wilt. Door in verbinding te staan met het kind in jou en de daaraan gekoppelde herinneringen kom je dicht bij een intens gevoel waarin vele antwoorden voor je zullen liggen. Dan kom je “thuis bij jezelf.”

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

Deze twee daagse is ontzettend leuk, ontroerend, met prachtige oefeningen,ceremonies en dikke pret! Het is niet in woorden te vatten, het is een belevenis!

Het brengt je grootse puurheid omhoog en laat je stralen!

Voice Dialogue

2- daagse workshop: za en zo 6 en 7 mrt. 2021

Docent: Annette Weers

info Voice Dialogue klik hier

Deze twee dagen werken we met jouw persoonlijke (overlevings) patronen. Hetgeen je leert aan technieken kun je toepassen in je eigen praktijk. De workshop is toegankelijk voor iedereen.Wanneer je overweegt sessies te gaan geven in je praktijk raden we de Voice Dialogue 6- daagse aan.

In ieder van ons bevindt zich een innerlijke getuige die stil observeert wat er in en buiten ons gebeurt. Zelfs als de wereld een storm aan emoties doet oplaaien, zit deze getuige, geboren uit een plek van stilte en wijsheid, kalm in het oog van de storm, ongedeerd, helder en alwetend.

Haenin Sunim


Foto: Debbie Bernier

De Kracht van waarachtig man, vrouw en mens zijn

2- daagse workshop: za en zo 29 en 30 mei 2021

Docent: Annette Weers

Deze tweedaagse heeft wel een heel speciaal plekje in mijn hart. Geïnspireerd door mijn ervaringen in Afrika en Zuid Amerika heb ik deze workshop geboren laten worden. Liefdevol thuiskomen in je lichaam, in je bekken en geslachtsorganen, zodat je je kracht en unieke wijsheid weer herinnert.

We dragen pijn, verdriet, schaamte en trauma’s van ons zelf en onze grootouders in onze womb (baarmoeder) en onderbuik. Daar is het niet voor bedoeld. Je bekken is een plek waar we creëren, ons krachtcentrum bevindt samen met onze wijsheid. Een plek voor liefhebben en geboorte. Een plek om vanuit onze passie, levenslust en verlangens te leven. Deze plek dient in ere hersteld en geëerd te worden en weer verbonden te worden met ons hart.

Deze twee dagen zijn onbeschrijfelijk mooi! We herinneren ons de kracht van waarachtig vrouw, man en mens zijn. We komen net als in vroegere tijden weer als sisters, brothers, family bijeen om elkaar te helen, zodat we whole or holy ons pad kunnen vervolgen. We ontmoeten elkaar op een diep niveau en rusten bij elkaar uit.
Het is niet in woorden te vatten, het is een belevenis!

Het is liefdevol, hartverwarmend, lekker, genieten, dikke pret en een belevenis die je nog lang doet nagloeien!

De workshop is toegankelijk voor iedereen.