Exclusieve workshops


Free your voice

2- daagse workshop

Docent: Dymphi Peeters

Herken je 1 van deze dingen?

– pijntjes/ ziekte/ een verkrampt/ stijf lijf;
– je inhouden, niet durven zingen/ jezelf uit te spreken maar er wel naar verlangen;
– angst voor het oordeel van anderen en daardoor dingen niet doen die je eigenlijk wel zou willen;
– het gevoel dat je maar een klein deel van je werkelijke potentie leeft;
– weinig energie.

Wil je dit veranderen, zodat je de vruchten ervan kunt gaan plukken in je persoonlijke en in je professionele leven? Zo ja, lees dan verder.

Je eigen stem heeft een enorme krachtige werking op je eigen lichaam en geest. We bestaan voor 85% uit water. Onze cellen reageren op geluid. Wij reageren sterk op intenties. Waarschijnlijk heb je wel eens gemerkt dat muziek de staat van je bewustzijn en je humeur kan veranderen. Kun je nagaan hoe krachtig de invloed kan zijn van het geluid van je eigen stem op je lijf!

En het gaat hier niet om mooi zingen. Nee! Het gaat om precies klank geven aan emoties zoals je ze op dat moment voelt, eventueel vanuit delen in je lijf, zoals je hart en je buik en je rug of klank vanuit beelden, zoals een bloem of de oceaan. Maar het is niet zoetsappig. Soms is het nodig om klank te braken. Klank is energie. Soms heb je zoveel energie in je lijf, die niet goed voor je is, dat je die er uit moet braken. En wat is het dan een opluchting als dat er uit is. Dan kan er weer meer liefdevolle energie vrijkomen en stromen. Alles wat je onderdrukt kost namelijk energie.


Foto: Debbie Bernier

Deze 2 dagen dag staan in het teken van zelfonderzoek vanuit je eigen lichaamswijsheid. Door klank te maken vanuit verschillende gebieden in ons lichaam en met liefdevolle intentie, kunnen we onszelf bevrijden van eventuele blokkades en/of ophopingen van energie. Deze dagen besteden we extra aandacht aan zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie in onszelf.

Je hoeft geen ervaren zanger of zangeres te zijn om aan deze workshop deel te nemen. Iedereen die geluid wil en kan maken, kan meedoen!

Je maakt deze 2-daagse de eerste voor jou relevante stappen die er op gericht zijn om:

– volledig jezelf te zijn en daarvan te genieten,
– je vrij te voelen om te zingen en spreken zoals jij dat wilt,
– in volledige verbinding te staan met je creativiteit en je van daaruit te uiten,
– met je stem een gezond, energiek en stromend lijf te bewerkstelligen,
– je (zang)stem voller en met minder moeite te laten klinken,
– de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf te onderzoeken en te laten klinken.

Ik wens jou dat je helemaal in je kracht komt, jezelf durft te zijn, je verlangens durft te volgen en jezelf te laten horen en zien en letterlijk en figuurlijk jouw eigen lied durft te zingen, zodat je je van binnenuit vervuld voelt.

Van harte welkom!

Dymphi Peeters