Exclusieve workshops


Neem jij jouw eigen plek in?

Workshop-1 dag

Docent: Liesbeth Stomp

Stevig in je eigen schoen door helderheid in je familiesysteem te scheppen

Velen van ons zijn in ons gezin van herkomst op de een of andere wijze voor één of beide ouders gaan zorg dragen, of voor diens onverwerkt verdriet bijvoorbeeld. Dat doen we uit liefde! Maar het haalt je wel uit je eigen kracht, omdat je niet vrij bent.  Vaak vertaalt dit patroon zich ook in je huidige volwassen leven door bv  teveel taken op je bordje nemen die je eigenlijk niet aan kan, teveel willen zorgen voor de ander, geen steun kunnen ontvangen. Dat  kan op alle gebieden zijn: op je werk, in je eigen gezin en niet in de laatste plaats in partner relaties….

Deze dag gaan we door middel van opstellingen onderzoeken hoe dat voor jou zit, en nemen we direct ook stappen om dat patroon los te laten, zodat je vrij wordt om jouw leven op een passende manier in te vullen!

Daarnaast hebben we ook aandacht voor jouw plek in een eventuele rij van broers en zussen. Daar kan het ook zomaar gebeuren dat je je eigen plek niet inneemt, met ook allerlei gevolgen  voor je huidige leven. Nog boeiender wordt het als we ook gaan kijken naar je huidige (samengestelde?) gezin! Zit iedereen op zijn juiste plek en welke patronen zitten er ongemerkt ook nog eens aan tafel bij?

Een zeer inzicht gevende dag waarbij je tevens een heleboel helingswerk voor jezelf kunt doen d.m.v. opstellingen onder begeleiding van Liesbeth Stomp.


Foto: Debbie Bernier

De ware kracht van liefde en seksualiteit 4- daagse workshop

4- daagse workshop

Docent: Annette Weers

Deze workshop is voor stellen, gelegenheidskoppels en individuen.

Seksualiteit is de ultieme manier om echt contact te maken met onszelf, de ander en om onze ziel te uiten. In deze workshop nodig ik je uit om dit vanuit je hart te doen. Als we onszelf laten zien en overgeven met meer dan alleen ons lichaam, dan wordt seks een van de belangrijkste manieren waarop de ziel met ons kan praten. Op deze manier is seksualiteit helend voor jezelf en je relatie.

Het lijkt alsof we zo open over seks zijn in Nederland, maar dit valt nog te bezien.

Hoe open durf jij je wensen aan te geven, je fantasieën en gevoelens te bespreken, schaduw en je lichtkanten te laten zien en je kwetsbaar open te stellen? Dit alles kan heel naakt voelen. Deze lesdagen werken toe naar een nieuwe relatie met jezelf en de ander op het gebied van sensualiteit en seksualiteit, zodat het veel bevredigender kan worden. Er wordt rekening gehouden met al je grenzen. Op jouw nee zal ten alle tijden een “dank je wel voor je nee” volgen, zodat je veilig en beschermd, binnen jouw grenzen deze dagen kan volgen.

Het is een helende, magische workshop die zacht, ontspannend en mild is.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om ze te stellen.

Een bloem uit mijn hart,

Annette Weers