Exclusieve workshops


Voice Healing

2- daagse workshop

Docent: Dymphi Peeters

VERLANG JE ER NAAR OM:

– je vrijer te voelen met zingen?
– je (zang)stem verder te ontdekken en ontwikkelen?
– je stemgeluid voller en met meer volume en minder moeite te laten klinken?
– jezelf meer te durven expressen/ uiten?
– jezelf energetisch schoon te maken?
– te (leren) improviseren met je stem?

Als je antwoord op 1 van bovenstaande vragen ja is, lees dan verder.

Je eigen stem heeft een enorme krachtige werking op je eigen lichaam en geest. We bestaan voor 85% uit water. Onze cellen reageren op geluid. Wij reageren sterk op intenties. Waarschijnlijk heb je wel eens gemerkt dat muziek de staat van je bewustzijn en je humeur kan veranderen. Kun je nagaan hoe KRACHTIG de INVLOED kan zijn van het geluid van JE EIGEN STEM! WOW!

En het gaat hier niet om mooi zingen. Nee! Het gaat om precies klank geven aan emoties zoals je ze op dat moment voelt, eventueel vanuit delen in je lijf, zoals je hart en je buik en je rug of klank vanuit beelden, zoals een bloem of de oceaan. Maar het is niet zoetsappig. Soms is het nodig om klank te braken. Klank is energie. Soms heb je zoveel energie in je lijf, die niet goed voor je is, dat je die er uit moet braken. En wat is het dan een opluchting als dat er uit is. Dan kan er weer meer liefdevolle energie vrijkomen en stromen. Alles wat je onderdrukt kost namelijk energie.

Deze dag is er op gericht om met behulp van de ondersteuning en diepe bedding van je zussen en broeders je eigen stem te verkennen en de helende kwaliteiten ervan te laten werken. Ik wens jou dat je helemaal in je KRACHT komt, jezelf durft te zijn, je VERLANGENS durft te volgen en jezelf te laten HOREN en ZIEN en letterlijk en figuurlijk JOUW EIGEN LIED durft te zingen, zodat je je van binnenuit vervuld voelt. Je hoeft geen ervaring te hebben met zang om mee te doen. Het gaat om de energie van klank maken. Ook als je wel veel ervaring hebt met zang ben je welkom en is dit interessant! Daarnaast wil ik je uitnodigen om een drum of percussie instrument mee te nemen als je deze tegelijk met je stem kunt gebruiken.

Ik kijk er naar uit je te horen!


Foto: Debbie Bernier

De ware kracht van liefde en seksualiteit 2- daagse workshop

2- daagse workshop

Deze workshop is voor stellen, gelegenheidskoppels en individuen.

Seksualiteit is de ultieme manier om echt contact te maken met onszelf, de ander en om onze ziel te uiten. In deze workshop nodig ik je uit om dit vanuit je hart te doen. Als we onszelf laten zien en overgeven met meer dan alleen ons lichaam, dan wordt seks een van de belangrijkste manieren waarop de ziel met ons kan praten. Op deze manier is seksualiteit helend voor jezelf en je relatie.

Het lijkt alsof we zo open over seks zijn in Nederland, maar dit valt nog te bezien.

Hoe open durf jij je wensen aan te geven, je fantasieën en gevoelens te bespreken, schaduw en je lichtkanten te laten zien en je kwetsbaar open te stellen? Dit alles kan heel naakt voelen. Deze lesdagen werken toe naar een nieuwe relatie met jezelf en de ander op het gebied van sensualiteit en seksualiteit, zodat het veel bevredigender kan worden. Er wordt rekening gehouden met al je grenzen. Op jouw nee zal ten alle tijden een “dank je wel voor je nee” volgen, zodat je veilig en beschermd, binnen jouw grenzen deze dagen kan volgen.

Het is een helende, magische workshop die zacht, ontspannend en mild is.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om ze te stellen.