Kracht van ademen tweedaagse


Annette over Kracht van Ademen 4 min.

Gratis open les online op woensdag 18 november van 19.30 tot 21.00 uur

Sinds 1999 hebben velen de weg gevonden naar Annette Weers, een autoriteit op het gebied van Ademwerk. Ze heeft een, in Nederland uniek, tweedaags evenement gecreëerd.
Tijdens 3 ademsessies ontvang je intensieve begeleiding van Annette Weers of Debora Goedewaagen en van de door Annette opgeleide ademcoaches.

Ben jij toe aan het zetten van een reuzenstap: Tweedaagse Kracht van Ademen

 • de kortste route naar jouw doel: maar liefst 3 ademsessies in twee dagen
 • verbinding met een groep versterkt jouw persoonlijk proces
 • je leert een geweldige ademtechniek die je gaat helpen op de uitdagende momenten in je leven
 • verrijkt programma met lichaamswerk, beweging en Soulvoice
 • in de confronterende spiegel van de ander kijken en jezelf ontmoeten
 • ondersteuning van een liefdevol team
 • adem en durf te voelen
 • grote schoonmaak van beperkende overtuigingen
 • ontspan

Zelf ademcoach worden

Wanneer je zelf ademcoach wil worden, volg je deze tweedaagse Kracht van Ademen sowieso, liefst voordat je aan de opleiding begint of anders tijdens de ademcoachopleiding.

Online aanbod

Een wereld waar fysiek contact opeens niet meer vanzelfsprekend is…. Ik heb JA gezegd. Ik ben de uitdaging aangegaan.
Verbinding met elkaar is nu belangrijker dan ooit, vind je niet?
Dus creëerde ik unieke manieren om mijn missie in een online omgeving te realiseren. Herstellen van contact, met je lijf, je ziel, met de ander en met jezelf.

Uitgebalanceerde programma’s waarin de essentie en intimiteit gewaarborgd blijft. En dat is ook wat ik terugkrijg van cursisten:
“Ik voelde me echt verbonden! Magisch! Fijn om zo samen te zijn, in alle kwetsbaarheid.”
 “Ik ervaarde het als heel bijzonder, verbindend, leerzaam en inspirerend. Het lesmateriaal zag er onwijs strak en profi uit, petje af daarvoor!”

Kracht van Ademen 2-daagse workshop

Vr en za 11, 12 december 2020

Woe en do 27 en 28 jan. 2021

Dag 1: 10.00 tot 16.30 uur

Dag 2: 10.00 tot 16.00 uur

Wat je krijgt

 • Beveiligde Zoom-omgeving waarin we elkaar ontmoeten
 • 3 ademsessies helemaal gericht op jouw eigen persoonlijke proces
 • 1 ademsessie gericht op je gezondheid en immuunsysteem
 • Annette is aanwezig en begeleidt je van het begin tot het eind door de sessies heen
 • Speciaal ontwikkeld ondersteunend videomateriaal
 • Geen reistijd
 • Je kunt de les volgen vanuit je bed, luie stoel of zelfs in je eigen tuin
 • Je eigen theetje of koffie (die is toch altijd het lekkerst)
 • Je leert deze ademtechniek zo dat je hem na de workshop voor jezelf toe kan passen

Nieuwste Kracht van Ademen 1-dagdeel workshop

Zo 22 nov. 2020 of donderdag 14 januari 2021 van 10.00 tot 13.00 uur

(alleen voor mensen die de Kracht van Ademen 2- daagse gevolgd hebben)

Thema: Leven en Dood

Voel jij het verlangen:

 • Het leven volledig toe te laten
 • Spanning en stress los te latendat het leven en de dood je geeft
 • Je te bevrijden van de angst voor je eigen dood
 • Het leven ten volste toe te laten?

De dood ervaren als een lieve vriend, als een zacht briesje die je meeneemt op reis

In deze hele bijzondere ademsessie kijken we de dood aan en laten we ons meenemen. Zo ervaren we hoe het is om te sterven om vervolgens opnieuw te incarneren in je lichaam. Inprenting (oude verhalen) die je meedraagt vanuit je familie over het thema dood en leven ontvangen een diepe heling. Zo ook trauma uit je eigen leven die je beperken en angstig maken.

Met het leven en de dood maken we een avontuurlijke reis. Ooit waren we een bron van energie wat we ziel noemen. De bron is pure liefde. In de sessie laten we de ziel weer in verbinding komen met het lichaam. Zo kom je weer thuis bij jezelf.

Door de dood ruimte te geven, is er ruimte voor leven!


jongen voert meeuw in de lucht

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde , angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam.
Enzovoort enzovoort….

“Een ver-ademing voor lichaam en geest!”

De specifieke ademhalingstechniek zorgt er voor dat meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen, hetgeen resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering. Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Je leert je weer optimaal te ademen met alle positieve gevolgen van dien!

“Ik kies voor ademen, ik kies voor leven.”

In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem.

“Uit het hoofd in het lijf!”

De kracht van ademen is een werkelijk prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. Het is ook een hulpmiddel dat je mee kunt nemen in je leven voor alle mogelijke nare momenten die nog zouden kunnen komen. Wanneer je leert door onprettige momenten heen te ademen door een open, verbonden ademhaling, zullen deze momenten geen grip kunnen hebben op de kwaliteit van je leven.

Hoe verloopt een ademsessie?

Tijdens de gehele sessie lig je op een matje. Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ongeveer 5 kwartier duren. De eerste fase is erop gericht de ademhaling te openen en te verbinden, wat wil zeggen dat je in je buik en borst gaat ademen zonder pauzes tussen de in- en uitademing. We noemen dit de fysieke fase, waarin adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s doorbroken worden. De transformatie is dan al begonnen. De tweede fase noemen we de mentaal-emotionele fase. De begeleider versterkt het helingsproces d.m.v. het benoemen van positieve bekrachtigingen en het behandelen van drukpunten, gebieden op het lichaam waar energie vast is gaan zitten. Wat er gebeurt, kun je vergelijken met de frequentie van geluid. Elke klank heeft zijn eigen frequentie. Hoe hoger de klank, hoe hoger de frequentie. Bij emoties hebt je te maken met een trillingsgetal. Je zou kunnen zeggen, dat verdriet, angst, boosheid en depressie een laag trillingsgetal hebben. Blijdschap en verliefdheid daarentegen hebben een hoog trillingsgetal. De kracht van ademen is de effectiefste methode om gebieden in je lichaam met een laag trillingsgetal (trauma’s b.v.) permanent te transformeren naar een hoog trillingsgetal. Dit houdt in, dat je b.v. depressieve, verlammende gevoelens brengt naar het niveau van blijdschap en vitaliteit. Een belangrijk verschil met andere therapieën is dat de oorzaak van negatieve emoties minder belangrijk is. De kracht van ademen is vooral gericht op het transformeren naar een gewenst niveau. De derde fase noemen we de spirituele fase. Dit is de fase, waarin je tot de diepere kern van jezelf komt. Dit is het niveau waarin al het getransformeerde een plek krijgt. Ook wel de integratiefase genoemd. Dit niveau van de kracht van ademen maakt dat we in staat zijn bewust in contact te komen met ons hogere zelf. Het is een meditatieve staat van trance, die mensen vaak ervaren als een diep niveau van zijn.

De workshop is toegankelijk voor iedereen. Mocht je gezondheidsklachten hebben is belangrijk dat je van te voren contact opneemt met Annette Weers.

Opleiding ademcoachIndividuele coaching Kracht van ademen