Witteverenrandje3

Kracht van ademen Cirkels

‘Ademcirkels’

De Kracht van Ademen cirkel is voor iedereen een prachtige, helende workshop. Het is dus ook heel geschikt voor jou! Je bent welkom als je nog nooit een verbonden ademsessie hebt ervaren of wanneer je het al jaren doet.

De cirkel is vermoedelijk het oudste helende hulpmiddel (medicijn) in de geschiedenis. Een voorbeeld zijn de Keltische steencirkels zoals Stonehenge. Inheemse volkeren zitten of dansen, net als wij vroeger, rondom het vuur. Werken in de cirkels voelt bekend en veilig.
De Adem cirkel verbindt en bundelt onze krachten. Het is een antwoord op ons verlangen naar eenheid, heelheid en vrede in onszelf. Om vandaaruit te groeien van alleen naar één tesaam.

Wanneer is een ademcirkel een goed idee:

  • Altijd! Het is tijd nemen voor jezelf en een emotionele, fysieke detox
  • Bij acute stress, angst en onrust omdat het leven je uitdagingen/ triggers geeft of wanneer dit langdurig aanwezig is
  • Wanneer het lichaam uit balans is zoals bij burn-out klachten of ziekte
  • Op elk moment ter bekrachtiging en ondersteuning van jouw persoonlijke groei
  • Als je graag ondersteunt wordt op je pad van bewustwording
  • Wanneer je nieuwsgierig bent naar wat een ademsessie voor je kan betekenen

VIP treatment:
De sessies worden begeleid door een zeer ervaren team aan Ademcoaches en een docent(en).
Voor alle Kracht van Ademen cirkels zijn er beperkt aantal plekken, dus schrijf je gauw in.

Ademcirkels - Kracht Van Ademen

De workshop is geheel gericht op jouw persoonlijk proces. We beginnen met aankomen in het lichaam en onderzoeken vervolgens via een visualisatie wat er deze workshop mag gebeuren in jouw hoogste belang. Hierna onderga je een verbonden ademsessie onder de bezielde leiding van de docent en ervaren ademcoaches. Na het zacht ontwaken, in vertraging, ronden we af met een sharing (deelronde). Je mag iets delen, maar in stilte met je zijn is zeker ook een optie.

Ademcirkels special Editions:

Unieke workshops met thema’s zoals:
Innerlijk kind, voorouderlijke lijn, schaduwwerk, leven en dood, je lijf als antenne, hart intelligentie, Kracht van Zijn, intimiteit en seksualiteit, ademwerk voor stellen en nog veel meer.

Praktische Info:

Locatie:
Haagweg 4 F1,
2311 AA Leiden

Kosten Ademcirkel: 65 EUR

Kosten Ademcirkel Special: 79 EUR

In de Ademcirkel specials werken we met één speciaal thema. Het zijn unieke ademsessies met een mooi programma eromheen.

Data - AdemCirkels

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Data - Ademcirkel Specials

Geen evenementen gevonden!

Koop 5 ademcirkels in 1 keer en krijg 1 normale ademcirkel (t.w.v. EUR 65) cadeau.

Leraren:
Annette Weers Opleidingen

Annette Weers

Debora Goedewaagen

Debora Goedewaagen

2023_Gijs

Gijs van den Hout

Annette over de Kracht van Ademen

(4 minuten)

Hoe verloopt een ademsessie?

Hoe verloopt een ademsessie?

Tijdens de gehele sessie lig je op een matje. Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ongeveer 5 kwartier duren.
De eerste fase is erop gericht de ademhaling te openen en te verbinden, wat wil zeggen dat je in je buik en borst gaat ademen zonder pauzes tussen de in- en uitademing. We noemen dit de fysieke fase, waarin adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s doorbroken worden. De transformatie is dan al begonnen.

De tweede fase noemen we de mentaal-emotionele fase. De begeleider versterkt het helingsproces d.m.v. het benoemen van positieve bekrachtigingen en het behandelen van drukpunten, gebieden op het lichaam waar energie vast is gaan zitten. Wat er gebeurt, kun je vergelijken met de frequentie van geluid.
Elke klank heeft zijn eigen frequentie. Hoe hoger de klank, hoe hoger de frequentie. Bij emoties hebt je te maken met een trillingsgetal.
Je zou kunnen zeggen, dat verdriet, angst, boosheid en depressie een laag trillingsgetal hebben. Blijdschap en verliefdheid daarentegen hebben een hoog trillingsgetal.

De kracht van ademen is de effectiefste methode om gebieden in je lichaam met een laag trillingsgetal (trauma’s b.v.) permanent te transformeren naar een hoog trillingsgetal. Dit houdt in, dat je b.v. depressieve, verlammende gevoelens brengt naar het niveau van blijdschap en vitaliteit. Een belangrijk verschil met andere therapieën is dat de oorzaak van negatieve emoties minder belangrijk is. De kracht van ademen is vooral gericht op het transformeren naar een gewenst niveau.

De derde fase noemen we de spirituele fase. Dit is de fase, waarin je tot de diepere kern van jezelf komt. Dit is het niveau waarin al het getransformeerde een plek krijgt. Ook wel de integratiefase genoemd. Dit niveau van de kracht van ademen maakt dat we in staat zijn bewust in contact te komen met ons hogere zelf. Het is een meditatieve staat van trance, die mensen vaak ervaren als een diep niveau van zijn.

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

Mocht je gezondheidsklachten hebben is belangrijk dat je van te voren contact opneemt met Annette Weers.

Team Ademwerk Bij Annette Weers

Wat onze klanten zeggen:

Ik heb de afgelopen 3 maanden elke maand een ademcirkel bijgewoond. Mijn wens was meer rust en ontspanning in mijn lijf en hoofd.

Mijn ervaringen tijdens en na de ademcirkel overstegen waar ik nog op durfde te hopen. Ik had immers zoveel gedaan en geprobeerd de afgelopen 10 jaar.

De sessie van 10 oktober 2023 en de 3 dagen erna zullen mij voor altijd bijblijven. Het heeft mij en mijn gedrag nu al zoveel veranderd, in positieve zin.

De 3e dag voelde alsof er een feest was in mijn lijf doordat alle overgebleven angst, verdriet en boosheid er de dagen ervoor eruit was.

Ik durf mijn boosheid eindelijk veel sneller te uiten zonder angst voor de gevolgen (afwijzing). Dit voelt zo bevrijdend voor mijn adem en lichaam. Zoveel meer ruimte in mijn lichaam en om te Leven ⭐️💃

DANK JULLIE WEL ANNETTE!!

🧡❤️❤️ Sidka❤️❤️🧡

Whatsapp-chat openen
Persoonlijk contact met Annette
Scan de code
Annette Weers via Whatsapp
Hallo
Kan ik je helpen?

Je krijgt z.s.m. persoonlijk bericht van Annette zodra ze klaar is met haar les of cliënt.